21/25 anonim 

válasza:

Üdv az interneten ahol bárki válaszolhat nem csak az akit kérdezel! Gondolom az inkvizíció jobb lenne, dehát ma csak ez van.
22/25 anonim 

válasza:

Jelenleg vagyunk a pokolban ha nem vetted volna èszre.
Naponta 14000 èhenhalt gyerek
Csak az igazságszolgáltatás elè került nemi erőszak(a valós adat ennek sokszorosa)percenkènt 14
Èvente 400000 gyilkosság ès majdnem 800000 öngyilkosság.
Nincs olyan perc,hogy nem válna valaki sexrabszolgává...
Interneten elèrhető valós statisztikák ezek.
23/25 A kérdező kommentje:
Durva hogy mi történik a világon amit nem látok. Lehet ezt pokolnak nevezni, de én szó szerint értem.
Pokol=kárhozat
2020. szept. 10. 23:01
24/25 anonim 

válasza:

Noha én ateista vagyok, nem hiszek a pokolba, de ha esetleg van, én örömmel megyek oda.
Sokkal izgalmasabb, érdekesebb helynek tűnik, mint a menny, ahol be kell állni az angyali kórusba énelelni.
25/25 ...Laci 

válasza:

A pokol ugyan nem jó végállomás, de igyekszem mégis inkább arra gondolni, hogy helyesen éljek és nem arra, hogy ne kerüljek oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!