Egy keresztény lány lefeküdhet azzal, akivel csak akar?
Nem. Ha a fiú nem húzna szatyort a férfiasságára, akkor a biológiai tulajdonságai miatt nagy valószínűleg szülne.
A szatyor húzása a természet elutasítása.
a Biblia nem tiltja, hogy azzal fekudj le, akivel akarsz
de azt mondja, szeresd az embertarsadat ugy, mint onmagadat
magadban dontsd el, hogy ez ebbe belefer-e
vigyazz, hogy ne tegyel magadban vagy a masikban erzelmi, testi vagy lelki kart: szerintem ebben mar benne van, hogy idealisan olyannal csinalod, akit szeretsz es aki teged szeret
ne fekudj le olyannal, aki masnak a ferje vagy partnere, vagy ha neked van valaki mas - az mar bun a Biblia szerint
ennel uberliberalisabb valaszt nem hiszem, hogy fogsz kapni
"De hol tiltja meg azt a Biblia, hogy lefeküdjek akivel akarok?"
Az újszövetségben már nincs törvény, ott tanácsok vannak. Írtam már az előbb, hogy a hívő egyetért a Bibliával, mert tudja, h neki az a jó akár pszichésen, akár anyagilag, stb. Ha így állsz hozzá, hogy "hol tiltja", akkor vagy nem vagy hívő, vagy még a megszentelődés elején jársz, de akkor megfogadhatnád a jártasabbak tanácsait.
Ha nem fogadod meg a tanácsokat, attól még lehet üdvösséged, de úgy fogsz a Mennybe jutni, "minta tűzön mentél volna keresztül". Ezt akarod?
Mérlegelj és dönts, szabad akaratod van. Tudom, hogy azt akarod leírva látni, hogy lefeküdhetsz bárkivel, de egy keresztény nem fogja ezt írni. Nem azért térünk meg Krisztushoz, hogy ne kövessük a tanácsait.
"Miért, kötelező szülni is? 🙄"
Szerinted Isten támogatja az abortusz általi gyilkosságot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!