Sziasztok! Hívő vagyok, 2000.01.20án születtem, 20 éves vagyok! Megvagyok keresztelve! Nekem a Mennyei Atya az Istenem, és Egyszülött Fia az Úr Jézus Krisztus a Megváltóm, szoktam imádkozni, kerülöm a rosszat a haragot, gyűlöletet, bosszút, hazugságot, minden ami rossz! Helyette törekszem; Békesség, szeretetre, kedvességre, igazságokra, türelemre, megbocsájtásra, szelídségre! És ha tudok anyagilag segítek másokon! Beszél a biblia hogy halál után menny és pokol van! Lélek vándorlás Nincs! Az ember szelleme vagy a menny vagy a pokolba kerül! Most meg értem egy gyilkos parázna a pokolba kerül! De egy ember aki jó lelkű volt egy életen át amiért nem volt hívő azért oda jut az igazságtalan dolog! A biblia szerint az örök kín tüzes pokol létezik de szerintem ilyeszgetes Isten maga a szeretet nem hiszem hogy egy embert örökké kínozna! Majd kiderül hova jutunk azt mondom nem tudunk semmit előre hogy mi lesz! Most kell jóra szeretetre törekedni majd megtudjuk!!! Ti hogy gondoljátok ezt a másvilágos dolgot! Várom válaszaitokat! Tisztelettel ,,,
2020. szept. 5. 14:09
1/5 anonim válasza:
1. Ha visszajáró troll vagy, akkor tudhatnád, hogy hiába más felhasználónévvel regelsz, hogy "jól becsapj másokat", a stílusról könnyű felismerni valakit.
2. Nyilván nem vagy keresztény, csak provokálsz, hergelöd' itten a jónépet. Szerintem inkább suliban kéne most lenned Pistike.
3. Tanulj meg írni.
(Na, kíváncsi leszek az első indulatodra, hogy mennyire sikerül "kerülni a rosszat, haragod, gyűlöletet" :) Szerintem itt fogsz fröcsögni egy sort :D )
2020. szept. 5. 14:19
2/5 anonim válasza:
Nem hinném, nincs rá bizonyíték, igaz, az ellentettjére sem.
2020. szept. 5. 14:21
3/5 anonim válasza:
"egy ember aki jó lelkű volt egy életen át amiért nem volt hívő azért oda jut az igazságtalan dolog!"
Te Jó kereszténynek tartod magad - és így értelmezed a 'szeresd felebarátodat...' Parancsot?
A biblia ismerete nem erősséged.
Remélem, nem kereszténytól nem várdz és nem fogadsz el jótéteményt, segítséget!
.
Vagy csak egy buta, kereszténységével kérkedő alak vagy, vagy pedig egy vitát provokálni akaró troll.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!