Mindenkinek megvan valahol a párja vagy van aki arra született hogy egyedül kell lennie egész életében? Egyeseknek miért nehéz meg találják a megfelelő társat?
"Mindenkinek megvan valahol a párja" Ez az egyik legpusztítóbb romantikus hazugság.
"van aki arra született hogy egyedül kell lennie egész életében?" Nem, ebbe bele szoktak sodródni az emberek, kevesen választják ezt önként.
Ha csak e 2 végletben tudsz gondolkodni, kedves kérdező, akkor -bocsánat- de menthetetlen h***e vagy.
"Egyeseknek miért nehéz meg találják a megfelelő társat?" Ez egyedi. Aki saját személyiségéért, tetteiért, érzelmi életéért képtelen válallni a felelősséget, annak nincs mit mondanom ez ügyben. Aki vállaja, az fejlődjön. Fejlessze társas énjét, kommunikációját, személyiségét stb.
Te melyik csoportba tartozol? Magad határozod meg.
Van társ pályatárs oly messze a lakotars,szeretem szád bár oly kicsiny vagy és szükséged sem aggaszt,ragozhatnam H milyen szép az altesti ,de nem ismerlek így nem szedelgek bomlik az aztbeszt,szeretem szád bár oly csupor Tünde,belőled kislányok oly szemtelenebbik szuze,bolondulok oly nyárfa a futasod ha sellő vagy kérlek irgalmazz nekem itt
A parton mint két különböző venhedt korhadt fa,bokolok utánad csókolom utanad,irgalmazz!!!
D.sz
Nem pont ezekre az ósdi suletlensegekre voltam kíváncsi. Már bocsi de ha csak félre beszélni tudtok kár volt az ujjaitokat farasszatok. Abszolút nem a kérdésemre valaszoltatok, plane te első. Sok értelmiség nem szorult beled 😂😂😂. Úgy néz ki gond van az értelmező kepessegetekkel.
Ha valaki képes normális választ adni és nem gőgös semmirevalosagot várom 🤗
Kedves Kérdező, szerencsére nem szorult belém "sok értelmiség". Apropó, mit is jelent ez a kifejezés...?
Megpróbálom annyira leegyszerűsíteni a válaszokat, hogy te is megérthesd:
Nem.
Valószínűtlen.
Mert bénák.
Azért azt a nyolc osztályt csak be kellett volna fejezni, nem?
Én magányra születtem, mert nagyon csúnya vagyok.
21 L
Nem minden, de nagyon is számít. Senki nem tudna beleszeretni egy undorító külsejű lányba.
21 L
Nehéz kérdés: valahol szinte mindenkinek megvan a társa, csak kérdés, hogy hol: országon belül-kívül, kontinensen túl, stb.? És ha már van ilyen, akkor észrevesszük-e? a észrevesszük, akkor meg is tudjuk tartani?
Szerintem azért vannak kivételek, akik tuti magányra vannak ítélve, pl.: jómagam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!