Lehetséges Istennel, hogy olyan időjárás van amit én akarok?
Még is van a globális felmelegedés oka. Ha kihalunk az önnek köszönhető.
Köszönjük a természeti katasztrófákat és a migrént.
De ha karácsonyra szerez nekünk egy kis hó esést a jézuskától megbocsájtjuk.
Érdekes dolgot vetettél fel, hasonlókat tapasztaltam én is különböző dolgokkal az időjárással, még nem annyira kifejezetten, de hát azt nem tartottam olyan fontosnak.
Szerintem az akaratnak nincs, vagy csak nagyon kevés a szerepe e dolgokban, a hitnek és a bizalomnak annal több. Azaz hálából, hit és bizalomból származó biztos tudat az, ami szükséges, hogy bármit is létrehozzunk. De hát kinek van megfelelő hite és bizalma ahhoz hogy mondjuk a Gellérthegyet akár egy centiméterrel is odébb tegye? Ki tudja elhinni, hogy arra képes lenne?
A természet törvényeit mi nem tudjuk megváltóztatni, de létezik egy magasabb rendű természeti törvény (Isten), amely bármely más természeti vagy emberalkotta törvényt alkalomadtán felülír és egy ilyen alkalom lehet az ember utasítása. De az ember nem ismeri ezt a törvényt, következetesen ez a törvény általában csak véletlenszerűen érvényesül.
Jézus ismerte ezt a törvényt és képes volt azt tudatosan alkalmazni, akkor a víz kiváló borrá változott, a vihar lecsendesült, Lázár feltámadt, stb., stb. Mi is megismerhetjük ezt a törvényt és megtanulhatjuk tudatos alkalmazását.
Neked sikerült a fátyol sarkát felemelned, csak így tovább! De ne a világ végével kísérletezz, mert e törvény érvényesülésének is vannak feltételei!
A helyit én is úgyhogy jó lenne, ha jó messze kerülnének egymástól.
Képzeld mi lesz ha én hideget akarok te meg meleget.. Jesszus, a mi hibánk lesz egy egész időjáráskatasztrófa :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!