Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Megélem a holnapot?

Megélem a holnapot?

Figyelt kérdés
Nem vagyok valami jól. Félek

2020. aug. 18. 13:49
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 A kérdező kommentje:
Miért jó ez az ördögnek hogy örökre a láva tóba lesz vetve és szenved örökkön örökké? Miért kell ennek a sok szornyusegnek megtortennie? Ha nem lazadt volna fel a satan ma mi lenne? :(
2020. aug. 18. 17:20
 42/69 anonim ***** válasza:

38 Persze. Karácsonfán fpgsz lógni?

Kérdező, nagxon sok ember nárcisztikus.

2020. aug. 18. 17:39
 43/69 A kérdező kommentje:
Valami rosszat tettem? mond meg kérlek
2020. aug. 18. 18:05
 44/69 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki tesz rosszat. Nekünk az a dolgunk, hogy őszintén belássuk a bűneinket. Nem hiszem, hogy rosszat tettél, de írj pár konkrét dolgot, meg hogy mi is a bajod pontosan.
2020. aug. 18. 18:55
 45/69 A kérdező kommentje:
Hazudtam és gyáva vagyok még mindig
2020. aug. 18. 18:57
 46/69 anonim ***** válasza:

Az Ördög mindig létezett,ő soha nem volt angyal.Ez benne van Mózes egyik könyvében is.Ő végtelen egoista,hazug,képmuató.Ő azt akarja,hogy mindenki őt imdája és valami olyat akar elérni,mint a Szovjetunió.Isten szeretet akar.Az angyalok és a szellemi lények erős szívűek és nem félnek nagyon semmitől.Tudod,nemcsak a Biblia isten ihletésű,hanem más könyvek is isteni ihletésűek.Fejtsd meg ezt!Itt van ez:

Előzőleg tavasszal és ezt követőleg lesznek különleges változások, mint királyságok átalakulása, és egyszer nagy földrengés, máskor az Új Babilon elhatalmasodása, a szerencsétlen leány naggyá lett az első holokauszt szörnyűségein keresztül. Ez nem tart tovább, mint 73 évig 7 hónapig. Ezután sarjad a törzsből, mely hosszú időn át terméketlen volt - születik az 50. szélességi foknál - aki az egész keresztény egyházat megújítja. A dühöngőnek, aki a bölcset fogja játszani, országa egyesítve lesz.

Ez egy prófétától van.Neked is prófétálnod kell sok népről,nemzetségről és országról.Írd le majd a szavakat,amiket mondok,ha készen állsz.Szólj majd!

2020. aug. 18. 19:24
 47/69 A kérdező kommentje:
#46 ha ilyen rengeteg törvény van a bibliában hogy lehet összeset betartani hiba nélkül? nincs valami szuper memoriám :/ és gondolom észrevetted hogy nem vagyok olyan intelligens mint többi ember még szüleim is hozzám képest einstein
2020. aug. 18. 19:30
 48/69 A kérdező kommentje:
természetesen szüleimet többre tartom magamnál sokkal
2020. aug. 18. 19:30
 49/69 anonim ***** válasza:
0%
Na jó,tényleg nem vagyok angyal.Egy angyal nem mondana ilyet:Isten ba@@a meg!
2020. aug. 18. 19:37
 50/69 anonim ***** válasza:
0%
kár, hogy bezárt az opni...
2020. aug. 18. 20:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!