Keresztények! Milyen számítógépes játékokkal játszatok amit Jézus, Isten megenged? Tehát nem lesz baja, ha játszol azzal.
1Kor 6,12
Minden szabad nékem, de nem minden használ; minden szabad nékem, de én nem adatom valakinek hatalma alá.
2 Lehet sakkozni, de csak az után, hogy Isten dolgai rendezve vannak, és csak annyit ami nem okoz megkötözöttséget.
Pontosan erre mutat az Ige amit ide betoltam.
3 Minden pénzben játszott játék: Tilos.
A Lottótól, Tipp Mix-től kezdve a Pókerig minden szerencsejáték.
Mert felidegesítik az embert?
Én már online játszottam, és néhány nappal később ideges lettem.
5+ Az ördög sosem volt egy kispályás játékos, ha az emberek magával rántásáról van szó. Főleg amig tudatlanok.
A Lottónál például az emberi mohósággal kisérti az embereket.
1 szelvény-és az az ember máris bűn alá tudja vonni és vádolni tudja.
Az ördög az apró részletek nagymester, ha nem lenne a Szent Szellem aki leleplezi.
*Az ördög az apró részletek nagymester, ha nem lenne a Szent Szellem aki leleplezi.
És a hívő pedig nem figyelne oda, nem ismerné ezt a tilalmat. Máris tudatlanul be lenne víve a dolgokba.
Az ördög az emberi tudatlanságot használja ki-mindig. Abban a pillanatban ha az adott ember tudja a valóságot-ő már le van leplezve-és Jézus lábbai alatt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!