Keresztények! Az bűn ha arra vágyom, hogy az első szex kalandomnál egy "dögös csaj" transzneművel fekszek le?
Figyelt kérdés
21/F vagyok, de még csak csókolózni sem csókolóztam, és amúgy a csajokat szeretem. Csak akarok egy nagyon nagy élvezetes kalandot. És az is bűn ha csak heteró csaj felcsatolóssal csinálja nekem?2020. aug. 16. 22:46
2/17 A kérdező kommentje:
Komoly? De akkor mit csináljak? Szeretném kipróbálni egyszer a nagy élvezetes kalandot.
2020. aug. 16. 22:52
3/17 anonim válasza:
Próbáld, a 2 nem zárja ki egymást.
4/17 anonim válasza:
A kereszténység a szexualitást csak házasságban tartja helyesnek.
Ha összeházasodtok, akkor nem bűn.
5/17 anonim válasza:
Homoszexualitás az amire te készülsz, vagy már benne is vagy szerintem.
6/17 A kérdező kommentje:
na persze utolsó :D az inkább bisex, akármennyire is szeretnéd :D ne röhögtess xD
2020. aug. 16. 23:27
7/17 anonim válasza:
4 *transzneművel
Össze sem házasodhat vele, és abszolút homoszexualitás. Függetlenül attól, hogy a világ nőnek mondja az illetőt, mert nem átalakítást végeztek rajta, attól Isten szemében férfi. Ő teremtette az illetőt, és férfinek teremtette, nem nőnek.
8/17 anonim válasza:
6 Nem nevettetlek.
Ez a valóság.
9/17 A kérdező kommentje:
Nyem. Ez a virtuális. És hamár beszélsz erről, akkor homo vagy te is.
2020. aug. 16. 23:32
10/17 anonim válasza:
9 Én?? Én hetero vagyok, mindig is az voltam. Szóval ez nem nyert nálad..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!