Csak szerintem moslékság az amit Erdő Péter csinált Hodász atyával?
Mármint amit azon a beszélgetésen mondott neki.
Szerintem sokan szívesen követték a videóit és örültek, hogy végre van egy pap, aki nyitott a világra.
Erre felülről leállíttatják.
(Nem vagyok katolikus.)
Lehet, hogy lefizették. Lehet, hogy nem is mondtak neki semmit, csak másokat akar gyanúba keverni. Bármi lehet, még a nézettség is nőhet.
A lényeg, hogy mi baj történhetne, ha megírná vagy folytatná? Legurulna a lépcsőn? (valószínűbb, hogy többen használnak Jézus nevét olyan dolgokhoz, amikhez semmiköze).
Egyébként mit jelent az a szöveg, hogy az index balliberális párt?
Hogy nem a diktatúraszerű gazdag maffiózó állam kiépítését támogatja?
Egy népbutító propaganda kifejezés?
Mondjuk nem követtem az atya tartalmát sajnos, ezért nincs véleményem.
De papként az embernek elsődlegesen tényleg a papi feladatok a legfontosabbak. Eszmék mellett foglalhat pártot, de pártot nem választhat.
"ha megírná vagy folytatná?"
Na igen. Volt is már ilyen pont az ő esetében is.
Mellesleg akik a követői voltak, azok valóban hallgattak is rá, pl. arra, hogy "Ne felejtsetek el imádkozni!"?
11-es: nem nehéz összerakni a történetet.
1. Hodász kiáll a sajtószabadság mellett.
2. Erdő Péter berendeli magához.
3. Hodász visszalép a nyilvánosságtól.
Vajon mi történhetett?
Az olyan egyházi személyek, akik a hatalomhoz dörgölődnek, Jézus tanaianak elárulói.
Mindenki ismeri Jézus szavait: "Istennek, ami Istené, császárnak ami császáré".
A mostani seggnyaló egyházi személyek is oda jutnak, mint a Kádár-éra azon püspöke, aki MSzMP tag volt.
Mivel tettük ellentétes Jézus tanításával, nem Isten és Jézus szolgái, hanem Belze Bubié és Luci Ferié!
András atya kifejezetten azt mondta, hogy nem tagja egy pártnak sem, és nem is akar az lenni.
Csupán csak nyitott szemmel jár a világban, és a véleményét is elmondja.
Római katolikusként nagyot csalódtam Erdő Péterben.
Nem, nem voltam jelen a beszélgetésen, de el lehet képzelni, hogy mi zajlott le ott, ha András atya leállított mindent, amit a közösségi médiában eddig működtetett...
Egyszerű mezei pap lesz belőle, akinek még a prédikációit is figyelni fogjàk.
Igen, szerintem is elég nagy "moslékság" és szánalmas, hogy a 21. században itt tartunk, hogy egy papot el kell hallgattatni. András atya magánemberként ment el arra a tüntetésre, amihez minden joga megvan. Az persze nem baj az egyházi vezetésnek, amikor papok az oltár elől prédikálnak arról, hogy a fideszre kell szavazni😅.
Nem mindig mindenben értek egyet teljesen András atyával, viszont ettől még kedvelem őt, sikeresen és jól tudott evangelizálni a fiatalok felé, komolyan egy ilyen papot kellett ellehetetleníteni...
Egyszerűen felháborítónak tartom, ami a magyar egyházban zajlik.
Hívő katolikus vagyok.
Kíváncsi lettem volna, hogy mi lett volna, ha Erdő Péter pápa lesz.
Kár, hogy nincsenek alternatív világok...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!