Az ciki ha járok templomba viszont nem nagyon hiszek Jézusban?
Igazából én örülök azoknak akik hisznek benne...és azért járok mert szüleim engem is szeretnének vinni :)
Lehetek ateista¿
Esetleg, ha hindi templomba jársz, akkor nem ciki.
Egyébként mi az, hogy nem nagyon hiszel?
10-es.
Ezzel csak az a gondd, hogy a zsidó vallásnak kb 2040 éve nincs temploma. (zsidó vallás meg eléggé tiltja, hogy idegen templomba játj, szóval az is ciki)
10-es....nem vagyok zsidó -.-
Én és anyukám katolikusok vagyunk apukám meg hugom ortodox...szóval semmi közünk a zsidósághoz :)
Cikinek nem ciki csak így felesleges idopazarlas ha nem Hiszel Benne és minden vasárnap eljársz, egyébként te döntöd el hogy miben hiszel miben nem. Nem a szülők határozzák meg a vallasodat.
Én is megkertem keresztelte sőt ! Katolikus iskolába jartam meg hittan taborokba minden amit akarsz ! Első áldozó is voltam.
De ateista vagyok kb 16-17 evesen lattam
Be hogy mennyire nem értek ezzel egyet egyszer kétszer vita volt ebből edesanyukámmal De az én eletem el és az én döntésem.
Te is élj úgy ahogy szeretnel és neked jól esik .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!