Mit csináljak??
Figyelt kérdés
felfuvalkodtam de nem szándékos volt!!! könyörgöm valaki segitsen :((2020. aug. 13. 22:18
1/55 anonim válasza:
ilyen hosszú leírást én nem olvasok el késő este. Fuvalkodj le. Próbáld jóvá tenni, ahol hibáztál. Akitől kell kérj bocsánatot. te is bocsáss meg az ellened vétőknek. És menj aludni. Jó éjszakát!
3/55 A kérdező kommentje:
kegyelmet kaptam és felfuvalkodtam de nem szánt szándékkal esztelen ostoba módon cselekedtem amit szörnyen megbántam :(
2020. aug. 13. 22:37
4/55 anonim válasza:
Mit értesz pontosan felfuvalkodás és kegyelem alatt?
5/55 A kérdező kommentje:
ostoba gondolataim miatt felfuvalkodtam
2020. aug. 13. 22:42
6/55 anonim válasza:
Ez mit jelent? Maszturbáltál? Megütöttél valakit? Vagy csak rosszra gondoltál?
7/55 anonim válasza:
Még az alázatosságod is pöffeszkedésre sikerült....
8/55 A kérdező kommentje:
okoskodtam magamban semmi több... Isten látja a gondolataimat
2020. aug. 13. 22:50
10/55 anonim válasza:
Nyilván az is számít, hogy mit gondoltál, de hidd el, ez mindenkvel megesik. Az a fontos, hogy az ember bevallja a hibáit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!