Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Gyógyulás tagadók mi játszódik...

Gyógyulás tagadók mi játszódik le bennetek az alábbi videó megtekintése után?

Figyelt kérdés
2020. aug. 9. 12:04
 1/6 A kérdező kommentje:
2020. aug. 9. 12:05
 2/6 anonim ***** válasza:
41%
Nem tudom megnézni a videót most. De azt tudim, hogy milliók halnak meg ezalatt a propaganda alatt is Jézussal vagy nélküle.
2020. aug. 9. 12:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én például nem tagadom a gyógyulást, de attól még nem minden gyógyulás csoda. Még akkor sem, ha ezt valaki annak éli meg. Ha ez megerősíti őt hitében, az jó, de ettől se lesz csoda valami.
2020. aug. 9. 13:06
 4/6 anonim ***** válasza:
30%

Jézus azért tett akkor csodákat, ahogy az Irás is mondja, hogy azonositsa magát, mint Isten újszövetség követét, akit egyébként vártak.

Ő sem gyógyitott meg mindenkit, vagy hozott vissza a halálból, mert ezt a Messiási királyságában fogja megvalósitani és akkor már mindenkin alkalmazza aki ott lesz. Egyszóval Próféciát teljesitett, hogy felismerjék.

A szellem ajándékai, Isten szava alapján megszüntek, amikor a Teljes Biblia elkészült. Utána már senki nem alkalmzta, nem tudta alkalmazni ezeket a csodákat.

Ha még is létezne, akkor Isten hazudik, ami pedig kizárt. Nagyon fontos, hogy Mindig minden esetben a Biblia szava legyen a mérvadó, mert Jézus azt mondta, hogy sokan fognak az Ő nevében csodákat, és hatalmasnak tűnő dolgokat Tenni, hogy még a választottakra is hatással legyenek ezek.

Elkell döntenünk, kinek hiszünk? Embereknek, vagy Istennek.

Ha egy ember olyat mond, vagy tesz, aminek nincs Biblai alapja, nem egyezik Isten szavával, Próféciáinak beteljesedésével, akkor ott valaki nem mond igazat. Vagy Isten hazudik, vagy az ember, aki állitja, hogy ez Krisztus ajándéka.

2020. aug. 9. 13:16
 5/6 A kérdező kommentje:

szellem ajándékai, Isten szava alapján megszüntek, amikor a Teljes Biblia elkészült

A Szellemi ajándékok nem szűntek meg mert teljes Biblia nem a teljesség!!!!

. Utána már senki nem alkalmzta, nem tudta alkalmazni ezeket a csodákat.

Ez szintén tévedés mert karizmatikus ébredések mindig is voltak és mindig is lesznek amelyben természetesek a csodák és a gyógyulások.

Ha még is létezne, akkor Isten hazudik, ami pedig kizárt.

Létezik és valóban isten nem hazudik hanem amit te képviselsz az a tévedés

Nagyon fontos, hogy Mindig minden esetben a Biblia szava legyen a mérvadó, mert Jézus azt mondta, hogy sokan fognak az Ő nevében csodákat, és hatalmasnak tűnő dolgokat Tenni, hogy még a választottakra is hatással legyenek ezek.

Az hogy vannak és voltak csalók az nem teszi semmissé azt tényt hogy a mai napon is van gyógyulás

Elkell döntenünk, kinek hiszünk? Embereknek, vagy Istennek.

Én istennek hiszek, te kinek hiszel??? embereknek akik be tanították veled ezt a szöveget amit ide írtál......

Ha egy ember olyat mond, vagy tesz, aminek nincs Biblai alapja, nem egyezik Isten szavával

igen ez igaz viszont a gyógyulás az megegyezik Isten akaratával és Isten szavával!!!

Saját tapasztalatomból írok és mások életében láttam a csodákat

Próféciáinak beteljesedésével, akkor ott valaki nem mond igazat. Vagy Isten hazudik, vagy az ember, aki állitja, hogy ez Krisztus ajándéka

Szerintem sem Isten nem hazudik sem az az ember aki át élte a gyógyulást hanem ahova te tartozol közösség ott nem a teljes Evangéliumot képviselik ezáltal tévtanításokban vittek téged és sokakat....

2020. aug. 9. 14:43
 6/6 anonim ***** válasza:

"karizmatikus ébredések mindig is voltak és mindig is lesznek amelyben természetesek a csodák és a gyógyulások." - Amit nem ismersz és amivel nem szembesülsz, hogy az I. században csak kívülállókat gyógyítottak csoda útján, keresztényeket soha! Jézus nem azt mondta, hogy meggyógyítottatok, hanem beteg voltam és meglátogattatok! Mt 25:36 Gondolod, hogy a Biblia nem leplezi le a hamis ördögi praktikákat? Gondolod, mert nincs benned Isten szent szelleme!

[link]

2020. aug. 9. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!