Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mindig követem Istent és hű...

Mindig követem Istent és hű vagyok hozzá de tegnap megesküdtem Istenre egy olyan dologra ami nem igaz(dühömben) már nagyon sokszor bocsánatot kértem és megbántam megbocsát nekem szerintetek?

Figyelt kérdés

2020. aug. 3. 21:08
 1/9 anonim ***** válasza:
15%
Isten benned van neked kell magadnak megbocsátanod. És tudnod kell, hogy bűn nem létezik. A hibákat jóvá lehet tenni egyébként is. Ha több jót teszel mint rosszat, akkor már jó ember vagy. Nincs olyan, hogy valami csak jó, vagy rossz. Tehát sosem tudsz csak jót tenni, rossz nélkül.
2020. aug. 3. 21:17
 2/9 anonim ***** válasza:
66%
Igen.
2020. aug. 3. 22:05
 3/9 anonim ***** válasza:
Mire esküdtél hamisan?
2020. aug. 3. 23:08
 4/9 anonim ***** válasza:
64%

Istenre egyáltalán nem esküszünk! Isten előtt igen házasságkötésnél. Sajnos a fiam amikor dühös akkor Istent szídja. NEM TUDJA MIT BESZÉL. Uram bocsáss meg azoknak akik nevedet hiába veszik!

Addig amíg igaz megbánás van benned, persze hogy megbocsát, de nem tudom mi lesz a fiammal. Hiába mondom neki....

2020. aug. 4. 06:40
 5/9 anonim ***** válasza:
A múlton változtatni nem tudsz. Tehát le kell vonni a tanulságot! Hogy legközelebb jobban meg kell gondolni, mire esküdözöl. Jobban utána kell járnod dolgoknak, és nem az elképzelésekre hagyatkozni. Nem elég ha logikusnak látunk valamit, meg kell győződni arról, hogy tényleg úgy is működik-e. Fogadd el, hogy nincs tévedhetetlen ember. A sors azért van, hogy tanuljunk belőle. A sors irányt mutat miben kell tovább fejlesztenünk magunkon. Tedd jóvá a mulasztást és bocsáss meg magadnak. Ámmen!
2020. aug. 4. 07:03
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
"Isten gyorsabban bocsát meg egy bűnbánónak, mint ahogy egy anya rántja ki gyermekét a tűzből." (Vianney Szent János)
2020. aug. 4. 12:13
 7/9 anonim ***** válasza:

"megbántam megbocsát nekem szerintetek?"

Akár gyerekeket is erőszakolhatsz, ha őszintén megbánod és meggyónod bűnödet, bűnbocsánatban részesülsz.

2020. aug. 4. 20:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Isten mindenkinek azt adja, ami a legjobb számára. Olyan sorsot amit teremt magának. A bűn nem létezik, a bűntudattal csak magunkat vakítjuk el. Ezért fontos a bűntudat feloldása magunk számára. Az Isteni tanítás maga a sorsunk. Ezt tekinthetjük Isteni büntetésnek és áldásnak (mennyországnak vagy pokolnak). Ezért fontos a szeretet. A törvények jó esetben a szeretetre épülnek. A törvény értünk, emberekért van, hogy rugalmasabbá tegye az életünket. De ha a szeretet nevében szegjük meg az mindenkinek tanulságos, tehát mindenkit előre visz. Jézus is azt mondta "döntsük már el. Én vagyok a szombatért, vagy a szombat van énértem".
2020. aug. 5. 06:29
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia,

igen megbocsát, Ő a szeretet. Imádkozz, pl. mondj el pár Miatyánkot, majd egy tized Rózsafűzért és meglátod mennyire megkönnyebbülsz..

2020. aug. 6. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!