Amikor imádkozom, úgy szoktam befejezni, hogy elköszönök Istentől, úgy, hogy "viszontlátásra". Ez baj?
Figyelt kérdés
De olyan furcsa lenne nekem, ha nem köszönnék el.
Vagy ne köszönjek el, mert Ő mindig velem van?
2020. júl. 29. 11:57
1/10 anonim válasza:
Hát mindenesetre jobb, mint az "Isten vele".
2/10 anonim válasza:
Megnevettettél! Ez olyan aranyos. Úgy köszönsz el, ahogy szeretnél. Ha neked így jó, akkor így.
4/10 anonim válasza:
Érdekes én Tegezem Istent :) Mindig úgy köszönök el és úgy fohászkodok hozzá.
5/10 anonim válasza:
Nem hinném hogy baj nem bántod vele
6/10 anonim válasza:
Ezek szerint magázni szoktad, amikor beszélsz hozzá? Nekem csak ez az egy fura benne. Istent és a szenteket az összes ima és zsoltár tegezi, amikor megszólítják őket.
7/10 anonim válasza:
Mindig veled van, de nem biztos hogy mindig meg is hall téged.
Tehát inkább azt mondd hogy viszonthallásra.
8/10 anonim válasza:
Úgy köszönsz el a képzeletbeli barátodtól, ahogy akarsz.
9/10 anonim válasza:
Nem baj.
Egy lelkészfeleségtol hallottam, hogy az egyik gyerekuk ugy fejezi be az esti imáját, hogy "és vége!".
10/10 anonim válasza:
6
Ez egyébként azért van, mert a magázó formulákkal úgysem tudnánk jobban tisztelni, Istennel és a szentekkel szemben a magázás nem oszt, nem szoroz, azzal úgysem tudnánk kifejezni Isten nagyságát és a szentek méltóságát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!