Hogy van más szóval a sátánizmus?
Figyelt kérdés
Valami H betűvel kezdődő szó, ami az ördöggel kapcsolatos. Sem a sátánizmus sem az ördögimádat. Valami olyasmit takar az a szó, hogy mindig mindent az ördög irányít, és a amikor rossz dolog történik mindig az ördögöt hibáztassák.
(Azért jelöltem meg kulcsszónak az Animét mert a Nanába, a bolond Nana olyan volt.)😅😅
2020. júl. 28. 16:52
2/9 anonim válasza:
Szia,
Hallgass a lelkiismeretedre és figyelj az őrangyalodra is... és keresd Istent, Ő a szeretet. A sátán csak átverni akar és rosszat...
Isten áldjon!
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jó tanácsokat 2-es. 😂😂😂😂😂😂🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡
Nem azért kérdeztem! csak eszembe jutott, hogy valami ilyesmi szót hallottam valahol és azóta nem hagy nyugodni.
2020. júl. 28. 19:35
5/9 anonim válasza:
Heretikus? Ez az "eretnek" másik szóval.
6/9 anonim válasza:
Sajnos nem láttam az animet, de nem lehet, hogy az Iskarióti Júdás leszármazottjaira gondolsz?
7/9 A kérdező kommentje:
De lehet. Sajnos már rengeteg helyen utána néztem ennek a szónak, és még mindig nem találom.
2020. júl. 29. 07:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!