21."Mar feleltem"
Kèrlek jegyezd be azt a feleletet amelyikben feleltèl a főkèrdèsre.
Mert mèg nem kaptam választ èrdemben.
Maga a szó is átlènyegülès egy kicsit furcsa,Jèzus sem az apostolok sem használtak.
Az 1. válaszban.
Remélem, soha nem mondod ki a villany szót, mert ugye Jèzus sem az apostolok sem használták...
Én vezető testületet se olvastam a Bibliába, se őrtorony magazint, pedig az egy lefixált történelem ugye.
Nem azt a megjelenèsekor fixálták le úgy mint Jèzus törtènetèt,apostolokèt a Katolikus vallást 325-en N Konsztántin áltál.
Őrtorony magazin nincs csak"Őrtorony,de volt inkvizíció.
Kinek a megjelenésekor fixálták le a vezető testületet és az őrtorony magazint? Mert a Bibliában egyik se szerepel. Nem tudod mit tanít Pál apostol azokról, akik új evangéliumot hirdetnek?
"De még ha mi, vagy akár az égből egy angyal hirdetne is nektek más evangéliumot, mint amit hirdettünk nektek, kivetett legyen!"
Már pedig se vezető testületet nem hirdettek az apostolok, se bételeket, se őrtorony magazint/szervezetet.
27." Nem tudod mit tanit Pál apostol azokról,akik új evangèliumot hirdetnek"
Attól függ ki hirdet új evangèliumot?
Az Őrtorony minden gondolata a bibliábol alá van támasztva.
Ezzel szemben újjat a Szentháromság tanít amit a bibliábol nem lehet alátámasztani,csak 30%-át.Ès azèrt új mert 325-ben egy pogány császár alapította,ez ugye Krisztus után 300 èvvel.Na ez az"új".
Az Őrtorony minden gondolata a bibliábol alá van támasztva.
NA ez a nem igaz.
"Az Őrtorony minden gondolata a bibliábol alá van támasztva."
Valóban nem igaz, mert hol ilyen lexikonok, hol más személyeket idéznek benne. Tehát állításod egyértelműen hamis.
Másrészt továbbra is várom, hogy a Biblia hol ír vezető testületről és őrtoronyról. Mert te is ezzel érveltél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!