Hogy magyarázod a Jelenèsek.17:15?
Egyikben se szerepel olyan hülyeség, amit malmokról írtál. Vagy gondoltad, hogy belinkeled és mindenki elhiszi, mert úgy se olvassák el?
"Egyáltalán nem vagyok a barátod,"
Nem? Pedig az irások szereint a felebarátom vagy, ahogy mindenki más is.
Mert, hogy nem vagyok az ellenséged, az is biztos.
Mutass nekem olyan időszakot János idejéből, vagy csak egy kicsit későbbről, amikor a Nagy szajhát, politikai erők támadták meg a világon mindenütt, betiltották, megszüntették a létező összes hitéletet.
Amiért nem vették már meg ezeket a kellékeket, tárgyakat.
A "csakhamar" pedig nem jelenti azt, hogy már megtörtént, ellenben már Krisztus új rendszerének kellene lennie.
Én viszont találtam újabb paráznát :)
"Gyakran ugyanaz a malom többféle munkát, így például őrlést, hántolást, deszkafűrészelést is végzett, ezért rendeltetésük alapján nem lehet a malmokat szigorúan elhatárolt rendszerbe foglalni. Ebben a fejezetben az élelmezési alapanyagot készítő malmok működését, tehát a gabona-, paprika-, borsőrlés, a darálás és a hántolás technikáját ismertetjük."
Tehát bűnös parázna az is, aki használ paprikát, borsot, valamint fűrész áruból készült bármilyen bútort :)
Ha nem olvassa el, akkor nem is tudja meg, azt amiről beszéltem.
Mivel nem kötelezlek arra, hogy egyetérts, ezért nem látom értelmét, hogy felesleges szócsatát vivjak.
Továbbra is kérdezem, idézel olyat, amiben a Szentírás konkrétan azt mondja, amit te hozzáköltöttél, vagy sem? Ha nem, akkor teljesen felesleges a szócséplés, ha igen, akkor várom.
Nézd, a Biblia versek egészét olvasva kell értelmezni. Miről szól a fejezet?
Arról, hogy valakik büntetést fognak kapni. Kik ezek, miről lehet felismerni Őket? A leirás alapján egyértelmű, hogy vallásokról van szó, és azokról akik kapcsolatban voltak vele egy ideig. Milyen kapcsolat lehet a vallások, és a kereskedők között?
Miért bánkódnak a kereskedők? Mert már nem rendelnek, nem vesznek olyan árukat, amiket ezek a vallások használtak, és különböző anyagokból készültek.
Ha ebből neked külön vers kell, hogy megértsd a Te dolgod, a magyarázat benne van a versben. Hogy nem fogadod el, arról nem tehetek.
Nem, ezekből egyik se egyértelmű dolog, egyszerűen a te belemagyarázásod. Te már valami faragott elefántokról is írtál, ami még közvetett módon sincs benne. Vallásokról szó sincs benne, ez mind ferdítés, hamisítás.
Abban igazad van, hogy nem fogadom el ezt a Szentírást meghamisító értelmezést.
Néhány szekta pár szó alapján olyan elborult elméleteket tud gyártani, hogy minden normális ember szeme elkerekedik rajta, hogy ne ezt miként hozták belőle össze.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!