Most ki Jèzus?Isten,Krisztus,Isten Fia,három istensèg egyik tagja,vagy az ègi Királyság Királya a Biblia szerint?
Figyelt kérdés
2020. júl. 14. 18:03
51/54 A kérdező kommentje:
52.Krisztus ès az apostolok hány èletet követeltek az emberektől?
"Krisztus is meghalt a kereszten èrtünk".
Persze,hogy meghalt.
Te meghalnal èrtem?
Az inkvizitorok meghaltak az áldozatokèrt?
Na hat elèg olcsó magyarázatot adtál,de nem haragszok mert pont azt mondtad amit vártam tőled.
Nevetsèges a Megváltot az apostolokot ès a Bibliat milyen szèpen felhasználód ellenük.
Tudod kinek a módszere.Sátán amikor megkisèrtette Jèzust.
Azt mondta"De meg van írva"
2020. aug. 7. 11:27
52/54 anonim válasza:
Te kérdezted, hogy az üdvösség vagy a halál fontosabb, én írtam, hogy az üdvösség fontosabb. Most ezen miért akadtál így ki? Igyál egy jó kis páleszt, hátha megnyugtat XD
53/54 anonim válasza:
53# te normális vagy?? Nem csak írni, de olvasni, értelmezni és gondolkodni sem tudsz. Össze-vissza beszélsz, mint aki segg részeg!
54/54 anonim válasza:
"a gyülölet kíált belőle."
Ez inkább a te összes kérdésedre és válaszodra igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!