Melyik felekezethez tartozol?
Figyelt kérdés
2020. júl. 13. 09:13
A kérdező szavazást indított:
RÓMAI KATOLIKUS
REFORMÁTUS
EVANGÉLIKUS
GÖRÖGKATOLIKUS
BAPTISTA
HIT GYÜLEKEZETE
ADVENTISTA
PÜNKÖSDISTA
HIT GYÜLEKEZETE
METODISTA
47 szavazat
3/13 anonim válasza:
Katolikus, azon belül is római.
(De amúgy a görög, meg a római katolikus az teljesen egy felekezet, csak a rítus más, szóval nekem kicsit fura így a szavazás.)
4/13 Andizsuzsi válasza:
A hitgyüliseknek kétszer kell megvallani?
6/13 A kérdező kommentje:
Igen tudom,hogy a görög a római katolikus részegyháza, azonban arra irányult a kérdésem,hogy melyik irányzatban-rítusban gyakorolja a válaszadó a hitét.
Igen,azonban van egy csomó pünkösdi-karizmatikus egyház az országban, pontosítok: a Magyar Pünkösdi Egyházra gondoltam.:-)
2020. júl. 13. 11:00
9/13 anonim válasza:
Vajon Jézus, ilyen módon vezette be a keresztény élet egységes megélését?
Ha Jézus kérte, hogy egységesek legyünk Istennel és vele, akkor mivel magyarázzák ezt a megosztottságot, a világban élők?
10/13 anonim válasza:
Ez szerintem nem a kérdéshez tartozik, de úgy, hogy sok tévtanító sok különböző szektát alakított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!