Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi a véleményetek az Egyesítő...

Mi a véleményetek az Egyesítő Egyházról?

Figyelt kérdés
2020. júl. 12. 22:44
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mert mi is ez?
2020. júl. 13. 09:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Az úgy nevezett moonies? Azok egy embert imádnak istenként. Jártam ott még egyetemista koromban, mert próbáltak beszervezni valamiféle keleti vallásokból és Bibliából összekutyult maszlaggal, és hogy a vezetőjük igazából Jézus, aki másodszor visszatért a földre. Irtó nagy örömmel dalolásztak himnuszokat annak a Sun Myung Moon nevű dél-koreai embernek, aki feltehetőleg drog- és fegyverkereskedelemből szerezte a vagyona egy részét.

Jézus figyelmeztetett a Lukács 21:8-ban: [Jézus] Így válaszolt: „Vigyázzatok, nehogy félrevezessenek benneteket! Sokan jönnek az én nevemben, s mondják: Én vagyok. És: Elérkezett az idő! – Ne kövessétek őket.

2020. júl. 13. 18:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Mivel nagyjából ismerem ezt az egyházat, ezért merem azt mondani, hogy ismét egy vallás, amit emberek találtak ki a saját szájuk íze szerint. Szalai doktor könyvében benne vannak ők is, ha érdekel a téma, akkor érdemes elolvasni.
2020. júl. 14. 05:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!