Keresztények kilyuggathatják magukat bárhol? Vagy bűn?
Figyelt kérdés
Fül, orr, intitim területek?2020. júl. 11. 15:17
1/10 anonim válasza:
Ezek mind lyukasak,szóval igen.Isten lyukasra teremtett.
2/10 anonim válasza:
De piercing is lehet.Lhete festeni a hajat is.Bármely hajam szálát tehetem fektévé vagy fehérré.
4/10 anonim válasza:
1Kor 10,23
Minden szabad nékem, de nem minden használ; minden szabad nékem, de nem minden épít.
5/10 anonim válasza:
Szitává akár.
De a #4-es tartozik ide, nagy bölcsesség - lehetne megszívlelni. Akár.
6/10 anonim válasza:
Nekem sajnos, mikor látok egy embert, akiben van piercing orrában, szájában, bárhol, mindig egy kényszer érzésem támad, hogy kitépjem belőle, mert annyira irritál. :(( szerintem ocsmány és nem azért, mert keresztény vagyok, hanem mert idegen a szememnek. Olyan szép tud lenni az emberi arc, pláne ha az szeretetet közvetít, minek elcsúfítani?
7/10 anonim válasza:
Persze. Ha pl. összenőtt a szád, és ezért nem beszélsz Jézusról senkinek, akkor lyukaszd ki, hátha úgy majd sikerül. :)
8/10 anonim válasza:
Füllbevaló az nem bűn, de a tetoválás igen.
10/10 anonim válasza:
Ha az úrtól engedélyt kapnak rá, nem bűn...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!