Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hit Gyülekezetesek, láttam...

Hit Gyülekezetesek, láttam interneten, hogy van lehetôség pásztorálásra nálatok, ez hogy mûködik, lenének kérdéseim egy lelkészhez?

Figyelt kérdés
Lehetôség szerint csak Hit Gyülisek írjanak, mert további kérdésem lenne, privátba is írhattok, rám, ott jobban feltenném a kérdést evvel kapcsolatba, hogy hogyan zajlik..

2020. júl. 11. 08:11
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
#10 nagyon szeretem mikor "szektáztok" 😀, megsugóm több tanítást is nézek, és nem vagyok agymosott. 😉
2020. júl. 11. 08:56
 12/20 A kérdező kommentje:

"értjük mi, hogy szektásagyút vársz, de azért talán nem tilos másnak is írni, és neked sem tilos kitekintened a szektás szemellenző mögül"

És ha én a Hites tanításokkal értek egyet, akkor mivan?

2020. júl. 11. 09:00
 13/20 anonim ***** válasza:
0%

Tedd rendbe a fejedben a dolgokat:

Minden megváltott Szent Lélekkel keresztelt ember az Ige szerint: Melkishédek papi rendje szerint pap.

Amire te gondolsz,Pásztor ők annyira le vannak terhelve, hogy itt nem fogsz tudni vele beszélni.

Irj nyugodtan, ha további kérdésed van.

2020. júl. 11. 09:00
 14/20 anonim ***** válasza:
33%

Kérdező, itt jellemzően olyan emberek vannak, akik nem tudnak neked segíteni.

Pásztorláshoz fordulj a honlapon található elérhetőségekre.

[link]

2020. júl. 11. 09:07
 15/20 anonim ***** válasza:
72%

14 látom itt már nemcsak a "Pásztorok" tudnak segitséget nyújtani hanem a feleségeik is, atyaúristen

Hallod rendeljetek az USA-ból egy pár száz AR15-öst aztán tiszta David Koresh-be fog a műsor átmenni

2020. júl. 11. 09:16
 16/20 anonim ***** válasza:
6%

Kérdező, ha nagyon le lenne terhelve a 14-ben linken szereplő vonal,és nem sikerülne velük beszélni, akkor írj.

13-as voltam.

2020. júl. 11. 09:18
 17/20 anonim ***** válasza:
24%

12 *És ha én a Hites tanításokkal értek egyet, akkor mivan?

Akkor az van, hogy jó az írány, és ne hagyd, hogy bárki eltántorítson a céltól.

13-as voltam

2020. júl. 11. 09:20
 18/20 MBbpg ***** válasza:
6%

#15 "látom itt már nemcsak a "Pásztorok" tudnak segitséget nyújtani hanem a feleségeik is, atyaúristen"

Ez mindössze azért van, mert egy nőnek könnyebb egy nővel beszélnie, ha ilyen bizalmas dolgokról, tanács kéréséről, bűnvallásról van szó (legalábbis nekem fiúként jobb egy férfitól pásztorlást kérni)

2020. júl. 11. 09:39
 19/20 anonim ***** válasza:
75%

MBbpg

Én értem de mindenféle végzettség nélkül nem osztogatunk tanácsokat az életvezetésre nézve, lelkibeteg embereknek

Ha valakinek gondjai vannak lelkileg és nem tudja önmaga azt megoldani az menjen el egy phszihológushoz de ne dilettáns kuruzslókhoz forduljon

2020. júl. 11. 09:47
 20/20 MBbpg ***** válasza:

Ha nem hitéleti kérdésekről van szó, akkor van krízisiroda:

[link]

Ott elvileg szakemberek segítségével történik a tanácsadás

2020. júl. 11. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!