Hit Gyülekezetesek, láttam interneten, hogy van lehetôség pásztorálásra nálatok, ez hogy mûködik, lenének kérdéseim egy lelkészhez?
"értjük mi, hogy szektásagyút vársz, de azért talán nem tilos másnak is írni, és neked sem tilos kitekintened a szektás szemellenző mögül"
És ha én a Hites tanításokkal értek egyet, akkor mivan?
Tedd rendbe a fejedben a dolgokat:
Minden megváltott Szent Lélekkel keresztelt ember az Ige szerint: Melkishédek papi rendje szerint pap.
Amire te gondolsz,Pásztor ők annyira le vannak terhelve, hogy itt nem fogsz tudni vele beszélni.
Irj nyugodtan, ha további kérdésed van.
Kérdező, itt jellemzően olyan emberek vannak, akik nem tudnak neked segíteni.
Pásztorláshoz fordulj a honlapon található elérhetőségekre.
14 látom itt már nemcsak a "Pásztorok" tudnak segitséget nyújtani hanem a feleségeik is, atyaúristen
Hallod rendeljetek az USA-ból egy pár száz AR15-öst aztán tiszta David Koresh-be fog a műsor átmenni
Kérdező, ha nagyon le lenne terhelve a 14-ben linken szereplő vonal,és nem sikerülne velük beszélni, akkor írj.
13-as voltam.
12 *És ha én a Hites tanításokkal értek egyet, akkor mivan?
Akkor az van, hogy jó az írány, és ne hagyd, hogy bárki eltántorítson a céltól.
13-as voltam
#15 "látom itt már nemcsak a "Pásztorok" tudnak segitséget nyújtani hanem a feleségeik is, atyaúristen"
Ez mindössze azért van, mert egy nőnek könnyebb egy nővel beszélnie, ha ilyen bizalmas dolgokról, tanács kéréséről, bűnvallásról van szó (legalábbis nekem fiúként jobb egy férfitól pásztorlást kérni)
MBbpg
Én értem de mindenféle végzettség nélkül nem osztogatunk tanácsokat az életvezetésre nézve, lelkibeteg embereknek
Ha valakinek gondjai vannak lelkileg és nem tudja önmaga azt megoldani az menjen el egy phszihológushoz de ne dilettáns kuruzslókhoz forduljon
Ha nem hitéleti kérdésekről van szó, akkor van krízisiroda:
Ott elvileg szakemberek segítségével történik a tanácsadás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!