Jézus Krisztus miért böjtölt?
"19
Nem, mert csak ti hazudoztok össze-vissza! Az én állításaimat soha nem cáfolta, mivel az igazat írom mindig!"
Kik hazudoznak?!
Ki nem cáfolta az állításaidat?!
Mit hablatyolsz itt összevissza?!
"20
"Félsz, hogy Vidripi megint szétszedi a hazugságaidat, kedves tabú?!"'
Válaszolok itt is:
Senki nem kérte , hogy priváttal zaklass!
Tabú-tanú, néha én is hibázok, mea culpa!
Az, hogy letiltottál pont nem érdekel, csak neked szokásod kéretlen privátot küldözgetni!"
Juhúj!
Óriási fogalomzavaraid vannak és egyéb súlyos tévedésekben hiszel.
Tájékoztatlak, hogy itt bárki írhat bárkinek privát üzenetet, amennyiben nem tartalmaz reklámot vagy sértő tartalmat, stb.
Én teljesen korrekt üzenetet küldtem neked: udvariasan köszöntem és érdeklődtem, hogy mit jelent a hozzászólásod, majd elköszöntem. Elejétől a végéig emberi hangnemben.
Az imént felvázolt üzenetemre kaptam tőled egy trágár, sértegető tartalmú levelet.
Hogy mi váltotta ki belőled azt a stílust -> elárulom, hogy nem én, hanem te magad. Ugyanis én nem írtam semmi sértőt, pusztán érdeklődtem. Ellenben a te viselkedéseddel.
Azt is jelzem neked itt, hogy a privátban történő üzenetküldés nem zaklatás- célszerű volna utánanézned a "zaklatás" kifejezés valódi jelentéstartalmának, hétköznapi és jogi vonatkozásban is.
Mivel én tisztában vagyok a "zaklatás" szó jelentésének, tudom, hogy nem tettem olyat.
Az puszta vádaskodás, amit teszel.
Azt sem értem, hogy ha megkérdezem, hogy mit jelent az, hogy "tabú", arra miért nem lehet egyszerűen válaszolni, de az persze a te dolgod, hogy kivel hogyan áll szándékodban kommunikálni.
Közben a kaotikus viselkedésedből nehezen, de azt szűrtem le, hogy te azt képzeled, hogy Jehova tanúja lennék.
Hát, drágaságom, közlöm, hogy én nem vagyok Jehova tanúja.
Amúgy pedig, aki a linkeket küldte, nem is Jehova tanúja linket adott meg, hanem valami mást. Megnézted egyáltalán vagy egyből mindenkire ráfogod, hogy J. tanú?!
Szóval akkor foglaljuk össze, mit csináltál:
- rágalmaztál
- ordenáré stílusban írsz privát üzenetet (mindegy, hogy kinek írod - vagy mit képzelsz arról akinek írod - rólad szól)
- vádoltál
- totális tévedésben vagy
- nem vagy tisztában szavak jelentésével
- nem vagy tisztában az oldal használatával.
Azt jelzem a többieknek, hogy azért írok itt az illető felhasználónak, mert nehezményezte, hogy miért nem a kérdésnél írok.
Nos, erre természetesen megvan a kézenfekvő válasz. Azért, mert a hozzászólóval ellentétben nekem nem állt szándékomban szétoffolni ezt a kérdést és meg tudom különböztetni azt, hogy mi való a privát üzenetbe és mi a nyilvánosba.
A szétoffolást végül azért vállaltam be a saját kérdésemnél, hogy a hozzászóló legalább ilyen módon és ez úton fel legyen világosítva a fogalomzavarairól és egyéb hatalmas tévedéseiről.
Akinek még van Jézus Krisztus böjtjével kapcsolatos meglátása, írjon! Köszi!
Engem nem zavar, hogy milyen felekezethez tartozik - vagy nem tartozik - a hozzászóló.
Röviden válaszolok a kedves kérdező:
1. az , hogy a szabályzat megengedi a privátozást, nem jelenti azt, hogy én nem veszem zaklatásnak!
2. Az váltotta ki, hogy naponta basztatnak priváttal, sajnos nem lehet letiltani!
3. Hétköznapi megfogalmazás szerint zaklatás, jogilag természetesen más.
4. Ebben semmi vádaskodás nincs.
5. Nem vagyok a drágaságod!
6. A tanú nem neked szólt, bár abból hogy magadra vetted, akaát te is lehetnél tanú, hanem a 7-es válaszolónak!
7. mi abban a szétoffolás, hogy a kérdésedhez írt kommentre válaszolsz? Úgy látom, velem ellentétben, te nem vagy tisztában a szavak jelentésével!
1. Lényegtelen, hogy te annak titulálod. Attól még nem az.
2. Te mindent annak veszel, ez egy nagyon nagy problémád.
3. Hétköznapi fogalmazás szerint sem az! Amit te csinálsz, az viszont annál inkább!
4. Dehogynem.
5. Nahát. Már megint felhúzod magadat a semmin.
6. Nem is arra írtam, hanem a másik hozzászólásoddal kapcsolatban, amelyben nekem válaszolsz és többesszámban fogalmaztál. Tehát engem is annak tartottál. Felesleges mellébeszélned.
Neked ez a rögeszméd, hogy mindenki Jehova tanúja.
7. Tévedtél. Már megint. Benne van a szabályzatban, hogy ne a kérdésekhez írt hozzászólásokra reagáljanak az emberek, hanem a kérdésre.
És íme a saját üzenetem, amit küldtem:
"Szia!
Ez mit jelent:
"Félsz, hogy Vidripi megint szétszedi a hazugságaidat, kedves tabú?!"
Mi az, hogy "tabú"?
Szia!"
Ennyi.
Vajon te is nyilvánosságra mered hozni azt, amit te írtál?
"Vajon te is nyilvánosságra mered hozni azt, amit te írtál?"
Simán, de ha már annyira nagyra vagy a szabályzattal, akkor tudhatnád, hogy tilos!
Amúgy valóban elküldtelek a retekbe, mint mindenkit, aki priváttal ZAKLAT!
#28. Dehogy hozod nyilvánosságra, hiszen azonnal törölnék a RENGETEG OCSMÁNY, TRÁGÁR szó miatt!
Az én üzenetemben semmi titkolnivaló nincs, mindenki elolvashatja.
Mint már írtam, az, ha valaki egy udvarias levelet küld egy másik embernek, az nem zaklatás, semmilyen értelemben!
Ha te azt mondod a kockára, hogy gömb, attól a kocka még nem lesz gömbbé.
Te zaklatásnak kívánod titulálni az egy darab egyszerű, korrekt levelemet (mindenki elolvashatta), de a TÉNY az, hogy pont az volt zaklatás, amit te műveltél!!!
A zaklatás az volna még, ha ugyanabban a témában több levelet küldene neked valaki. Én ilyet SEM tettem, egyetlen levelet küldtem! Majd az ocsmány, ordenáré, közönséges stílusodat olvasván, azonnal le is tiltottalak.
Az egészet próbálod kimagyarázni, félremagyarázni. Nem fog menni! Hiába akarod kiforgatni.
Egyébként az első hozzászólásodnak, ennek: "Ide nem mered kiírni? Félsz, hogy Vidripi megint szétszedi a hazugságaidat, kedves tabú?!" - semmi, de semmi köze nem volt a kérdésemhez!
Ráadásul Vidiripi ennél a kérdésnél nincs is itt!!! Összevissza zagyválsz, hadoválsz!
Azt is meg értsd már meg, hogy még csak nem is J. T. linket küldött az illető!
Fogd már fel, hogy másokkal is, velem is vádaskodsz! Értelmetlenek és alaptalanok a hozzászólásaid, ráadásul TE ZAKLATOD itt az embereket, a felhasználókat!
Írhatsz ide bármennyit, az csak a magyarázkodásod, semmi tény. Nem igaz, amit írsz. Hanem hazugság. Nagyon túljátszod trágárka.
És nyugodtan szólhatsz Vidiripinek, hogy olvassa el a kérdést és a hozzászólásokat és amennyiben ő egy korrekt ember, látni fogja az összefüggéseket - és vélhetően nem fog neked igazat adni.
Próbáld ki. Hívd ide.
Én nem vagyok Jehova Tanúja. Egy J. T. ugye ilyet nem írna? Vedd már észre az óriási tévedéseidet. És az csak egy dolog, hogy tévedtél, de azon kívül még vádaskodó, rágalmazó, kötekedő módon viselkedsz.
Semmi helytálló érved nincs. A kérdéssel kapcsolatban sem. És SEMMI egyébbel kapcsolatban sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!