Igaz hivo lehet ongyilkos? (Zambo Jimmy)
Zámbó Jimmy véletlenül lett öngyilkos mert véletlenül maradt 1 golyó a tárban mikor részegen azzal szórakoztatta a barátait hogy a fejéhez tartotta és húzogatta az általa üresnek hitt pisztoly ravaszát.
Egyébként rengeteg hívő ember lesz öngyilkos.
Nézd régen az alföldön volt egy pipás pista (aki egyébként nő volt) a bántalmazott nők hívták és ő elintézte a családfőt. Kicsalta éjjel a fészerbe és fellógatta.
Nos kehet Jimmy is addig verte az asszonyt. míg jött egy modernkori pipás.
Vagy tényleg ennyire hülye volt, hogy főbe lőtte magát. De szerintem tök mindegy, meghalt kész.
Mindenki lehet öngyilkos, de ez is bűn... A tíz parancsolatban benne van, hogy ne ölj! És itt is kiont egy életet... A katólikusok úgy mondják (javítson ki valaki, ha tévedek, reformárus vagyok), hogy aki öngyilkos lesz, az a pokolba kerül és újra-és újra átéli szenvedését (valami ilyesmi), és a katólikus papok nem is temetik el az öngyilkosokat... (mostmár talán igen)
16/L
Szia!
Az erös hit az okés, csak nem mindegy, hogy az ember mibe hisz. Lehet démonizált élete valakinek, akit az öngyilkosságba hajszolnak ezek a belsö kényszerérzetek.
Na ezért olyan hihetetlen... a szeretet nem mindegy, hogy honnan jön. Tudják a démoni/sátáni/sötét(vagy aminek akarod, annak hívod) erök, hogy az embereket be lehet csapni mindenféle hazugzággal, ámítással, azzal, hogy:
"Fogadd el tölem az inspirációt, majd én vezetlek. Sok pénzt fogsz keresni, ha rám hallgatsz és sok rajongót szerzek neked. Tedd azt amit sugalmazok. Mond el minden embernek, hogy szereted öket és Neked- meg Neked irtam ezt a dalt!!!"
"Most hagyd a feleségedet, neki már nem kell több eltört arccsont, meg nincs is már hely, ahova üthetnél. Jobbat akarok neked sugalmazni, sokkal jobbat, így közelebb kerülhetsz hozzám...akarod?"
"Itt ez a kis hideg, kemény szerkentyü. Tedd a fejedhez!" -Úgy ni- "Most húzd meg a ravaszt" -Na látod!- "Bocsi, töltve volt!!!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!