Van itt olyan akit nem érdekli a halál? Hogyan fogadod el? Mikor fogadtad el?
Figyelt kérdés
Én úgy vagyok vele, hogy teljesen leszarom a halált! Ha olyan mint egy mély nélkül alvás álom nélkül, akkor rohadjanak meg. Úgysem fogok érezni semmit. De reménykedem és hiszek Istenben és túlvilágban :)2020. jún. 28. 09:47
1/9 MBbpg válasza:
Keresztényként az embernek nincs oka félni a haláltól - hiszen utána szemtől szembe látjuk a Megváltónkat. Ha az embernek van üdvössége, akkor az elköltözés felszabadító - ettől függetlenül várni mégse érdemes, mert Istennek itt a Földön is van még munkája velünk
2/9 A kérdező kommentje:
:) amúgy azt akartam írni, hogy álom nélküli mély alvás.
2020. jún. 28. 10:07
3/9 Theophilus válasza:
Mert nékem az élet Krisztus, és a meghalás nyereség.
De ha e testben való életem munkámat gyümölcsözteti: hogy melyiket válaszszam, meg sem mondhatom.
Mert szorongattatom e kettő között, kívánván elköltözni és a Krisztussal lenni; mert ez sokkal inkább jobb; Fil. 1,21-23
4/9 anonim válasza:
Én egy nagyon komoly betegséget éltem túl - hetekig feküdtem az intenzíven. Édesanyám mesélte, több évvel a felépülésem után, hogy egy pap feladta rám az utolsó kenetet.
Akkor jöttem rá, hogy Isten azt akarta, hogy meggyógyuljak, és ne haljak még meg, mert van még valami dolgom ezen a világon. Azóta megtértem, és tudom, hogy Isten irányítja a lépteimet, addig nem enged meghalni, amíg meg nem tettem, amit kell.
5/9 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy meggyógyultál. Én amúgy hiszek Istenben, és a halál utáni létezésben. Remélem tényleg van! :)
2020. jún. 28. 14:28
6/9 anonim válasza:
Dehogynem fogsz érezni, a halál nagyon fájdalmas. Egyszerü matek: fájdalom kell a test elmulásához, vagy nagy erő egy kötél elszakitásához. Szerintem a bürök jó ötlet, én azt fogom kiprobálni (legalább nem tart sokáig), ööö az amiröl te beszélsz az is megvolt 10 éve kb.
7/9 A kérdező kommentje:
Az nem jó. És a természetes halál? És én a halálnál, azutánra gondoltam.
2020. jún. 28. 19:03
8/9 anonim válasza:
A természetes halál is fáj, gondolj a sok betegségre amik elötte évekig fájdalmasak, és olyan nyomorulttá tesznek hogy gondoskodni is alig birsz magadrol (vagy egyátalán nem)
9/9 anonim válasza:
A boldog, lelkiismeretes embernek persze az valo (ilyen az átlag) de aki rettenetesen unja az életét, az nem fogja azt kivárni, annyit nem ér az a rohadt ég
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!