Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Van-e olyan a Sátán démonai...

Van-e olyan a Sátán démonai közt, aki intelligenciát ad vagy olyan képességet, hogy az idéző jobban értse az embereket?

Figyelt kérdés
Ti mit választanátok legszívesebben?
2020. jún. 20. 23:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nincs.
2020. jún. 20. 23:55
 2/8 A kérdező kommentje:

🤔

És ha bármit lehet kérni akkor kitől érdemes vajon?

És ha van valamilyen betegségem esetleg?

2020. jún. 21. 01:26
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy milyen betegséged.

Az intelligencia egy összetett gondolkodás mód, ami bizonyos szintű memóriát és tapasztalatot is igényel. Legalábbis nnál jobban használható.

A kérdés, hogy miben érzed magad nem elég okosnak. Melyik területen szeretnél fejlődni és miért érzed magad nem elég jónak?

2020. jún. 21. 01:56
 4/8 anonim ***** válasza:
34%
S*@rt sem adnak a démonok.
2020. jún. 21. 04:45
 5/8 A kérdező kommentje:

Enyhe hormon betegség.

Igazából szőr mentes bőrnek örülnék a világon a legjobban. (nem az arcon vagy fejen)

Mondjuk nem hiszem, hogy erre van túlvilági megoldás 😂😂😂

"A kérdés, hogy miben érzed magad nem elég okosnak. Melyik területen szeretnél fejlődni és miért érzed magad nem elég jónak?"

A fő problémámat pedig, ha meg kéne fogalmaznom:

A családomról lenne szó... Sokmindent letettem az asztalra mégsem tiszteltek soha és úgy gondolták mindíg is, hogy beleszólhatnak az életembe.

Nem tudok velük megértetni semmit...

Pedig ha bárkinek elmesélem az életem (csak akit érdekel) néznek, hogy önerőből tettem mindent. És persze sajnálnak.

Számomra csoda, hogy túl éltem mindent.

Valószínűleg a kommunikációban nem érzem magam elég jónak, ebben is szeretnék fejlődni.

A családban kisgyerekként kellett volna jól megtanulnom kommunikálni, de úgy érzem nem igazán volt családom.

Mégis miattuk nem érzem magam elég jónak benne. Hátráltatnak csak.

#4 ellentétben veled én hiszek a démonokban és hiszek a mágiában.

Nem tudnék nem hinni.

2020. jún. 21. 13:42
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Igazából a szőr mentes bőrrel semmi baj sincs:)

Persze tudom, hogy ez az én véleményem és a nem tiéd.

Nem hiszem, hogy neked az intelligencia hiányával van a problémád.

Kommunikálni még nem hallottalak, de értem hogy mire gondolsz.

Hidd el jobb tőlük megtudni, hogy mit miért gondolnak, vagy miért úgy viselkednek ahogy, mint megpróbálni találgatni a viselkedésük okát és célját.

Nem feltétlen gondolnám, hogy rosszat akarnak tőled, vagy nem tisztelnek. De ebben a világban már mindenre van példa.

A lényeg, hogy nem feltétlen kell magadban tartanod amit gondolsz. És meg kell próbálni úgy élni az életed, ahogy neked is jó. Ahogy jól érzed magad. A te életed nem nekik kell elfogadni, hanem neked.

Tudom, hogy most csak beszélek a levegőbe.

De ne azt keresd, hogy mások a rosszat nézik benned. Ha viszont rosszul esik a történések sorozata, akkor védd meg magad, vagy maradj tőlük távol, hátha elgondolkodnak. (ha meg nem, nem kár érte).

2020. jún. 21. 18:08
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
*szőrös bőrt akartam írni. Hogy nincs vele baj.:)
2020. jún. 21. 18:09
 8/8 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy nem tudom mit miért gondolnak. Bárcsak tudnám.

Mindíg kimondom amit gondolok és ez a baj velük, mert nem értik azt sem, hogy én mit miért mondok/csinálok.. ..

Csak folyamatosan lenéznek és sértegetnek na meg számonkérnek.

Nekik nem lehet megfelelni...

Igazság szerint hoztam egy elég nagy döntést és az sem tetszik nekik és belekötnek. Ezért ahogy említetted most egy kis ideig inkább távolságot tartok...

Ezt pedig megjegyzem.

"A te életed nem nekik kell elfogadni, hanem neked."

2020. jún. 21. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!