Akik mantráznak, nekik szól: melyik mantrát kántálod, mikor, hányszor, mióta? Hány órán keresztül tart/nap?
Na de a lényeg, kibírod vagy sem? :D
Meditálás közben ritkán mantrázok. Régen szavakat is mantráztam, mára már érzelmeket msntrázok, szóval egy tudatállapotot erősítek. Attól függ milyen szakaszban vagyok és milyen meditációban.
Az érzetek lényegét megpróbálom szavakba önteni. Legtöbbször "tökéletesség", régen ezt szavakkal, "legyen jó"/"legyen tökéletesség". Ugyancsak sokszor "jó". Erre régen ugyancsak a legyen jó mantrát mondtam, csak teljesen más a hangulatuk. Szoktam még magasságokba húzó érzeteket ismételgetni, amikre régen a "végtelen vagyok"/"örökk vagyok"/"tökéletes vagyok" mantrát, és ezeknek a vagyunk, és mind () vagyunk párjaikat mondtam.
Van az om mani padme hum-os mantra. Régen olyan vággyal, hogy jó árasszon el minden tudatot mondogattam a "legyen jó mindünknek“ mantrát.
Hát kb ennyi. A többi túl sajátos hogy szavakba tudjam önteni, és régen sem voltam mantrák híve, inkább helyzeteket képzeltem el, mabapság hagyom, hogy növekedjen a jó.
Love hz
Positive aura cleanse
An ending
Mindfulness
Delta wave
High clear state
Wonder freq
Ezek a kedvenceim, amikor hanggal egyesülve meditálok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!