Milyen keresztény vlogog léteznek? Nektek ki a kedvenc keresztény vloggeretek?
A már említett Papifrankó tényleg nagyon jó, egy római katolikus pap, Hodász András Atya csinálja.
Misevlog Fábry Kornéllal:
Ahogy a csatorna neve is elárulja, itt Fábry Kornél atya magyaráz a miséről, katolikus ünnepekről és szokásokról érthető stílusban.
Relationship Goals:
Ezt a csatornát egy fiatal keresztény (protestáns) házaspár csinálja, főleg párkapcsolati témájú videóik vannak.
Life of Julcsi:
Ez egy pünkösdi lány csatornája, nem csak vallási témájú videói vannak, de ez is szóba kerül
Ha jöhet külföldi is, akkor:
Breaking in the Habit:
Ez egy fiatal ferences szerzetes csatornája, a videói témája (mily meglepő módon) a katolikus hit.
Lizzies Answers:
Ő már nagyon régóta youtubeozik, pár éve tért át protestánsról katolikus hitre, én már akkor is követtem, amikor még protestans volt. A lány az igazságot kereste és végül arra a meggyőződésre jutott, hogy a katolicizmus az. Szerintem nagyon érdekes videói vannak.
Én őket követem.
Heaven on earthot ismerem, de csak onnan, hogy Reveal hidden reality kritizálta (neki is csak pár videóját ismerem).
Magyarok:
Heaven on earth
Reaveal hidden reality
Info Bubble
Papifrankó
Kiáltó szó a pusztában
arTe via
Kálvinista Apologetika
Külföldiek(több is van, de olyan sok van belőlük és annyira egyfomásk, hogy csak párat írok le):
IsnpiringPhilosophy
BibleFlockBox
BibleProject
Probably Alexandra
FarAwayDistance
Vioice in the desert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!