Mit gondoltok Istenhívők? Kell bizonyítani, hogy nem létezik Teremtő Isten? Vagy csak a létezését kell bizonyítani? Teremtő Isten hívő vagyok amúgy.
Jól van, kérdező.
Mikor fogod fel már végre, hogy hiába sorolsz olyan dolgokat, amelyeket nem értesz - ebből egyikből sem következik semmiféle isten?
Ezt nagyjából mind lehet magyarázni, csak te nem hallottad még ezeket. De ha nem lehetne magyarázni, akkor sem következne belőlük semmilyen isten.
"De még mindig nincs válasz, hogy miért, mi értelme van ezeknek stb..."
Mire alapozod hogy kéne neki bármi értelem is?
Kedves lyukas fejűek!
Én a 2es vagyok! És nem nagyon értem miért pontoztatok le! Valaki elmagyarázná HA megkérhetem!? Nagyon érdekel
Úristen! Megáll az ész!
Nincs értelme? Annak nincs értelme, hogy Istent NEM KELL bizonyítani?? De a sok hülyeségnek a hidrogén anyám kínjáról meg van!? Igen! Istent nem kell bizonyítani, mert vagy hiszel benne vagy nem..
És az olvasni tudó ember eltudja olvasni a kérdést! Amiben az áll, hogy ISTENHÍVŐK! Erre jön a sok okostojás osztani az észt, arról amiről nekik finguk SINCS!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!