Volt már itt valakinek olyan álma vagy látomása ami a végidőkre vonatkozik?
Volt.
Donald Trump elnökségének első esztendejében látomásom volt. Egy hang szólt hozzám, és mondta nekem: "nézz fel". És felemelten szemeimet, és láttam egy óriás sasmadarat, amelynek 4 feje volt, és 10 szarva, erős tollazatával csapkodott, és verdesett az égen. És láttam, hogy egy tüzes tóhoz megy, amely mellett egy mező volt. És emberek táncoltak rajta. Én pedig elképedtem, és féltem, és elájultam.
És odajött hozzám egy gyolcsruhába öltözött angyal, felsegített, és mondta nekem: "ne félj, íme, én megmagyarázom a látomást." az a sasmadár a történelmet jelenti. A négy fej a négy államfő, akiknek befolyasuk van a történelemre. A tíz szarv a tíz legkiemelkedőbb ország. A tüzes tó semmit sem jelent, hagyd figyelmen kívül a Bibliában is. De az emberek, akik táncolnak, a keresztények. Azért kapták ezt a büntetést, mert nem hagyták békén az ateistákat. Így táncolnak örökkön örökké, méghozzá a gangam style-t.
Itt vége lett a beszédnek. Elképedtem, és csodálkoztam ezen a látomáson, de megőriztem a szívemben.
'1'
. Azért kapták ezt a büntetést, mert nem hagyták békén az ateistákat.
???
Tényleg? Pont írni akartam hogy az ateista troll válaszoktól kíméljetek meg!
Én békén hagylak , sőt... szeretnélek megkérni hogy te is hagyj békén!
Csak keresztények válaszát várom!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!