Hitgyülekezetesek mit tapasztaltok nagyon megroppant a bizalom a hívekben a gyülekezet vezetőjével szemben? Elképzelhető, hogy felbomlik az egész egyház?
Én is kérdeztem Tőle is neten ,más hites vezérektől is.
A válasz: kérdésem torlese és kitiltas az oldalrol..
Sziasztok
Máskor azért előkerülnek a vallási kérdésekben a hitesek, most hol vannak?
Érdekelne hogyan látják ezt
De addig is míg varjuk a válaszá ne felejtsetek el adakozni!
Ne feledd! Ha két osszeg van a fejedben mindig a nagyobb összeg van az Úrtól azt dobd a kosárba, a kisebb összeg az ördögtől van!
Ámen hallelujajóazúr
Én még várok a hivatalos cáfolatra. Amíg nem hallottam mindkét oldalt, addig nem tudok dönteni - tény, egy gyors reakció volt Sándor részéről, de az még nem a kész változat. Bartus se egy hét alatt írta meg a könyvet...
Azt kizártnak tartom, hogy a teljes gyülekezet felbomlana. Még ha Bartusnak igaza is van, és Pesten botrány lenne, a helyi gyülekezetek akkor is megmaradnak majd (mert miért ne maradnának?)
Én egyébként bízom Sándorban. Bartust a gyűlölete fűti, amióta eljött, mindig csak támadja a gyülekezetet. Ha mégis igaza volna, akkor feltételezem Sándor ezt majd beismeri és bocsánatot kér. Ha nincs igaza, akkor meg minden alaptalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!