Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi az Őrtorony Áldozatainak...

Mi az Őrtorony Áldozatainak Emléknapja? Ez mit takar? mire emlékszünk Minden évben július 26-án?

Figyelt kérdés
2020. máj. 16. 12:56
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
72%

Kedves 20-as válaszoló.

Már neharagudj, de ha ilyen történt, akkor azt nem kellene már úgy beállitva leirni, hogy naponta vagy hetente minden országban a Tanúknál rendszeresen történnek ilyesmik. Beszállingózik egy ember a gyülekezetbe, mekeresztelkedik, elkövet egy gusztustalan aljas tettet, és utána az egész világon körbe megy a hir, hogy a Jehova Tanúinál ilyenek történnek.

Évekóta ezen az egy témán lovagolnak. Felhozzák időközönként, hogy ne merüljön feledésbe. S ez igy marad meg a közönségben, frissen, mint ha Ma történt volna.

Ki mocskolódik? Ez a mocskosság, hogy friss hireknek állitasz be egy már elavult ügyet, úgy feltüntetve, hogy ez folyamatos és rendszeres.

2020. máj. 17. 00:14
 22/29 anonim ***** válasza:
70%

A húszas válaszoló egy megkeseredett, bűnbakot kereső ember. Más területeken, sokkal több, és rendszeresebb aljasságok történnek, aminek nem csinálsz ekkora felhajtást.

Senki nem mondta, hogy normális dolog, ami ott a tanúnál történt. De, nem voltál ott Te sem, Én sem, sőt más országokban és helyeken élő tanúk sem. De harcot, háborút indítasz, ki tudja hogy valójában mi történt. Más híreket is kifiguráznak, akkor ennek miért is ne adnának körítést? Ha pedig ekkora bűnök történnek a Tanúknál, már rég intézkedések történtek volna ellenük, minden országban. A környezetemben élnek tanúk, akik nem pedofilok, rendes tisztes emberek, gyermeket nevelnek,. Az öregasszonyt mindig meglátogatják, bevásárolnak neki fiatal fiúk, a lányok, asszonyok kiporszívóznak, takarítanak neki. Kocsival viszik a terembe. És haza is hozzák.

Pedig van ám neki lánya, meg unokája is akik Úgy beszélnek a szegény idős asszonnyal az egész ház hallja. Egyszer azt ordította neki a lánya hogy “ miért nem halsz már meg”. Az unokája meg ellopta a bankkártyáját, és ellopott róla hatalmas összeget, amit életében félre tett.

Ha az állításodat néznénk, akkor mindenkire ráfognánk hogy így viselkedik a szüleivel, mert egy ember ilyet tett?

A vallás rovatot pedig ne szennyezd itt a megkeseredett vádjaiddal.

2020. máj. 17. 00:38
 23/29 A kérdező kommentje:
ne veszekedjetek,én nem tartozom sehova sem mármint gyülekezetbe,de én sem hallottam tul sok jót erről a jt,vallásról,inkább kártékonynak gondolom,de ez az én véleményem,állitolag az emléknapon egy szál virágot helyeznek ez egy egy királyság terem elött,azok emlékére akik a jt egyház miatt mentek tönkre vagy a családjuk ment tönkre stb,tehát ezzel nincs is baj,gondolom valóban nem viccből van pl a holokauszt emléknap se,jó rendben ott megöltek embereket,itt sok ember ment tönkre ezt én is hallottam.
2020. máj. 17. 08:34
 24/29 A kérdező kommentje:

"Rántottcsirke"

valóban mentek tönkre életek,családok,ő miattuk ez tény!

2020. máj. 17. 08:35
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezőnek:

Értem Én, mit akarsz mondani. De nem törhetünk pálcát senki felett, mikor nem voltunk ott, és nem tudjuk, egyénileg ki mit tett azért, hogy az állapotok idáig jutottak. Ugyan is csak azért mert nem állnak szóba egy rokonnal, attól még nem kell tönkre menni. Nem egy családot ismerek, akik nem beszélnek egymással évek óta, mert valamiért összevesztek.

Még sem mentek tönkre. Mind a két oldalról nézve élik az életüket. Ezért nem lehet ráhúzni egy “vallást” erre, hiszen ezek az emberek ugyan azt csinálják csak vallás nélkül. Különben a kirekesztettség egy “vallás” miatt nem új keletű. A Történelemben, és a Bibliában leírtak között számtalan bizonyíték van. Voltak akiknek nem okozott gondot, és voltak akiknek nehezebb lett az életük. És hát, mit mondjunk, Isten választottairól van szó.....

2020. máj. 17. 15:08
 26/29 anonim ***** válasza:
91%

5-ös vagyok.

7-es, dehogy gyűlölöm én a JT-ket, nem gyűlölök én senkit.

Nem is aláztam meg senkit, mivel nem is neveztem meg senkit.

Sehol sem állítottam, hogy ez mindenkire igaz.

Viszont el kellene fogadnotok, hogy igenis vannak köztetek erősen megkérdőjelezhető erkölcső egyének, még magas pozíciókban is. A ti dolgotok lenne ezeket felkutatni és kivágni onnan.

De ti inkább minden ilyen esetre azt mondjátok, hogy "Újonnan belépők voltak!!!" vagy "Hazugság!!!" és ezzl el is van intézve.

Nem beszélve arról, hogy bárki bármilyen kritikát fogalmaz meg, az rögtön gyűlöl titeket... Le kéne szokni a mártírkodásról.

2020. máj. 17. 20:37
 27/29 anonim ***** válasza:
88%
Az meg jelen esetben irreleváns, hogy más vallások mit csináltak, mert a kérdés nem más vallásokról szólt.
2020. máj. 17. 20:39
 28/29 anonim ***** válasza:
A környezetemben él valaki, aki iszonyatos dolgokat művelt, tanúként. Eljátszotta a “hattyúk halálát”, többször is. Aztán kirekesztették, mert már nem lehetett hogy mindig “áldozatnak” tüntette fel magát. A mai napig is szidja a Tanúkat, fenyegeti Őket. Ebből nekem az jött le, hogy valóban bemennek emberek oda, de biztos vagyok benne, hogy a Biblia alapján ha nem előbb, de később, úgy is megkapja amit érdemel.
2020. máj. 17. 21:51
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Vád??? Megkeseredett? Bírósági perek sorozata van és még mindig csak egyetlen témánál vagyunk. Tehát neked annyi elég, hogy valaki bevásárol a másiknak és máris megvett téged kilóra. Kicsit olcsó vagy. Bevásárol kontra gyerekáldozat. Nem semmi az erkölcsi érzéked. Ja de. Inkább semmi.
2020. máj. 18. 21:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!