Ma este beszélgetés Szalai Andrással, Kik azok a Jehova tanúi címmel. Apológia kutatóközpont. Kálvinista apologetika. Ti nézitek majd?
Hát bele néztem. Felháboritó, hogy a Tanúk oktatási progjamát hogyan akarja a doktori cimével félretájékoztatni. Egy darabig hallgattam, és olyan magyarázatot adott egy oktatásra, amit a Tanúk nem is úgy tanitanak, vagy értenek. A Teljes Bibliával szembe megy, És Isten eredeti szándékával ami a Földre vonatkozik.
Az égbe akar menni? Menjen, ha Ő úgy gondolja, hogy Isten képtelen megvalósitani a Földi szándékát.....
Jó kis elképzelése van Istenről....
"Mit nem lehet megérteni, hogy aki elhagyta Isten népét, azzal nem lehet beszélgetni? A Mózesi törvény alapján halott lenne. De ez sem renditi meg. Az első században is, a kiközösitett személyekkel nem társalogtak."
Ha rám értetted, akkor el kell keserítselek, hogy nem vagyok kiközösítve, ahhoz tanúnak kéne lenni. Az van, hogy nem tudsz válaszolni, hogy miben is hazudnak az imádott szervezetedről, így inkább kitalálsz egy hazugságot. Mondjuk ezen nem lepődök meg.
Vidiripi
"Állandóan? Misoda hamis kifejezés egy nagyon ritkán előforduló kiigazitásra. Nagyon szeretik sokan a túlzásokat, csak másokat jobban bemocskoljanak, mint ami igaz."
Hamis? Tudod inkább az a hamis hogy Jehova tanúi azt állítják hogy: "Az igazságban vagyunk!"
- Nem ,nem vagytok az igazságban csak ezt akarja elhitetni veletek ez a szervezet!
Az Őrtorony létezésének kb. 140 éve alatt folyamatosan változtak a tanítások!
- A Nagy nyomorúsággal kapcsolatos tanítás 9 alkalommal módosult!
- A vérátömlesztéssel kapcsolatos tanítás 6 alkalommal!
- A hű és értelmes rabszolga tanítás 8 alkalommal változott!
- A nemzedék tanítás 6 alkalommal változott!
Hogy csak néhányat említsek! Nem is az a probléma hogy kijavítanak hibákat. De a probléma az hogy ezt igazságnak akarják beállítani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!