Én jártam kb 1 évet rendszeresen, de én képtelen voltam aktívan beépülni. Van néhány dolog, amire nem kaptam választ, és nem tudok vele egyetérteni, ezért már nem járok.
Viszont miért kérdezed? Akarsz oda járni?
A hitgyülisekből még azt is kinézném, hogy leszopták a Sátánt.
Nézz már rájuk, mikor a földön vergődnek...
"De miért? Bizonyított a tanításuk nem?"
Ez most valódi kérdés,vagy egy burkolt állítás? Tisztázzuk inkább,mert egy enyhe propaganda szagot érzek.
Alapvetően egy teljes evangéliumi, szigorúan a Biblia tanításain alapuló gyülekezetnek indult.
Csak aztán az évek során kialakult N. S. körül egy igen erős személyi kultusz, ami a hívőkre átragadva egyfajta felsőbbrendűségi tudatot eredményezett, elindítva egy elszekásodási folyamatot.
Jelenleg egy, a Szentírásra hivatkozó, ám valójában a vezető pásztor akaratát képviselő, szgorúan hierarchikus szervezet...
Yess,a tanítások némelyike erősen karizmatikus babona. Aktív a politikai orientálása az odajáróknak.Személyi kultusza Sándornak már már ilyesztő méreteket öltött.
Tizen évig jártam oda ,amit leirtam saját tapasztalat ,de hozzá kell tennem ,több remek embert ismertem meg ott,aminek örülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!