Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hívők. Biblia mit mond a...

Hívők. Biblia mit mond a torrentről? Aki letölt ingyen szórakozásra filmet, sorozatot az a pokolba kerül, mert ez is lopás? Utoljára ha jól emlékszem alsóban loptam élőben.

Figyelt kérdés

2020. ápr. 25. 11:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ha nincs más lehetőséged, akkor marad a torrent. Esetleg ellensúlyozhatod azzal, hogy másoknak dicséred az adott filmet, zenét, így lehet, hogy lesznek, akik a hatásodra megveszik.
2020. ápr. 25. 14:22
 12/16 anonim ***** válasza:
80%
Jah, rabolj ki egy bankot és utána dicsérd milyen szép a pénz.
2020. ápr. 25. 14:47
 13/16 A kérdező kommentje:
:D
2020. ápr. 25. 14:47
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha torrentel letöltesz valamit az nem fog hiányozni senkinek, ez nem olyan mintha az üzletből ellopnál egy blue-rayes filmet ami hiányozni fog onnan.
2020. ápr. 25. 22:49
 15/16 anonim ***** válasza:

A Biblia semmit az ég világon. Magyarországon pedig médiatartalom letöltése magáncélra nem bűncselekmény, mert a jogdíj be van építve az adathordozó árába (artisjus logó). Tört programok használata már más kérdés. Ahogy az is valójában nem igazán van olyan, aki ne használna tört programot valamilyen formában.

Én csóró egyetemistaként vezettem egy listát a kalózkodott játékaimról, hogy amikor majd lesz pénzem, megveszem őket, mert úgy éreztem, hogy az alkotók megérdemlik. És így is tettem évekkel később, ma már nem is torrentezek játékokat.

2020. ápr. 26. 00:54
 16/16 anonim ***** válasza:
Ilyen alapon az összes vámos, kereskedő, stb. lop. Kereskedő kb. tized áron veszi meg a termelőtől, mi az ha nem lopás. A vámos csak úgy kitól az emberrel, csak úgy beszedi állami alapon, az össze vámos bűnös lenne, mint a Bibliában is írva van. A kofákról nem is beszélve és még sorolhatnám. A torrent is bűn, a szoftver feltörés is. De lop az egész Kormány, Viktorral együtt. Mondj egy embert aki nem lop?
2020. ápr. 26. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!