Kinek volt halálutáni élménye? Attól kérdezem, aki hisz Istenben. Mennyire félsz a haláltól? :/
Honnan tudod utolsó? Senki sem tudja...
Hogyha nincs semmi ezután akkor remélem olyan mint az alvás. Fájdalommentes stb... De én akkor hiszek a Túlvilágban, Mennyben...
Hiszem, nem tudom, hogy már sokszor átéltem a halált de az amnézia következtében nem emélékszem rá. Voltam már ebben az életben nagyon közel a halálhoz, félelemre azonban nem emlékszem, egyszerűen elfogadtam, „ha most meg kell halnom, hát legyen!”
A haláltól nem félek, a velejáró szenvedéstől azonban annál inkább. Én azt hiszem, hogy a halál egy nagyon kíméletlen változás létünk folyamán, amely majdnem mindent tönkretesz, kívéve az (ön-)tudatot vagy lelket, az ember nem anyagi részét. Elképzelésem szerint nem először vagyunk itt, nagyon sokszor újra és újra születünk és meghalunk, mindaddíg míg a tudatunk vagy lelkünk el nem éri azt a színvonalat vagy állapotot, mikor a halál elkerülhetővé válik. Akkor végbemehet rajta az, amit az evangélium Jézus színevázozásának nevez. Nem válunk halhatatlanná, mert mint ahogy Jézus tette, egy nemes cél érdekében vállalhatjuk a halált, de továbbá nem kényszerülünk elszenvedni azt.
Szerintem mivel a halál a tudatot vagy lelket nem teszi tönkre, a lélek alkalmat kap az elmúlt élete mérlegelésére és arra, hogy előkészüljön egy következő inkarnacióra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!