Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Katolikusok! Tudnátok nekem...

Katolikusok! Tudnátok nekem ajánlani egy olyanok lelkitükröt gyónáshoz amiben a vétkek érthető módon le vannak írva?

Figyelt kérdés

Olyanra gondolok ahol nem csak a tízparancsolat van leirva,hanem minden "apróbb" bűn is amit nem biztos hogy elsőként rossz dolognak látnék (pl.pletykálás).

Fiatal vagyok, ezért kérlek titeket hogy jól, könnyen megérthető, átlátható lelkitükrökkel segítsetek. Saját tapasztalatokat is szívesen olvasnék a gyónásról. Köszönöm! <3

2020. ápr. 20. 00:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
2020. ápr. 20. 00:34
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Az 1# -es amit kűldöt linket, tetszik , hasznosnak tartom!

Köszönöm !

2020. ápr. 20. 01:26
 3/8 Prókátor ***** válasza:
100%
A belinkelt lelki tükör nyomtatott formában benne van az imakönyvekben is, amikkel eddig találkoztam. Tökéletesen működik gyerekektől a felnőttekig, csak esetleg megéri többször átgondolni!
2020. ápr. 20. 06:09
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Tetszik, amit az 1. linkelt. :))

Itt egy másik is: [link]

2020. ápr. 20. 08:16
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

[link]

vagy

[link]

2020. ápr. 20. 09:00
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Valamint ha iskolás vagy még, akkor ezek a lelkitükrök pont nekik készültek:

[link]

Üdv és szép napot.

2020. ápr. 20. 09:09
 7/8 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon-nagyon köszönöm! Sokat segítettetek! ❤️
2020. ápr. 26. 13:41
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért ne problémázz annyit, nem kell mindent betűről betűre kijegyzetelni ezekből. Amiről (egyelőre) nem is gondolod, hogy bűn lenne, az nem bűn(öd), hiszen ha el is követted, nem tudva és akarva (hanem csak tudatlanságból pl. pletykáltál). Most, hogy már tudod, hogy pletykálni sem kéne, legközelebb majd fogod tudni, hogy meg kell gyónnod azt is, ha pletykálsz addig. De mindig elég, ha csak azokat gyónod meg, amikről nagyon is jól tudod (már akkor, az elkövetés idején, az akkori hitbeli ismereteid alapján), hogy bűnök.
2020. ápr. 26. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!