Mi a különbség a katolikus ès reformàtus között? Kisgyermeket szeretnék beiratni de nem olyanra ahol pl szüzmaria a téma
Figyelt kérdés
Szoval iskolai beiratàshoz mivel kötelezö megjelölni vmit hogy etika vagy hittan ES erkölcstant vàlasztunk. Sima àllami suli.
Mi tanitgatjuk hitre egyelöre Jézus, angyalok, karàcsony meg ilyesmi alap minimàlis szinten.
Nem szeretném ha szüzmaria meg bàlvànyimadatra tanitanàk azaz szobrok képek kipakolàsàra meg hogy ugy nagyon belemerülve.
És konkretan meg kell jelölni vmelyik egyhazat a lapon
2020. ápr. 16. 08:40
11/29 A kérdező kommentje:
6.kötelezö konkretan megjelölni az egyik egyhazat. Nincs ilyen hogy felekezet nelküli. Eddig ugy irtam be barmely egyhaz es visszadobtàk a nyilatkozatot hogy ilyen nincs hogy barmely konkret nevet kernek
2020. ápr. 16. 11:09
12/29 anonim válasza:
Viszont ha tényleg kamu a kérdés,akkor elég undorító viselkedés csak azért kiírni,hogy ebbe is belefűzhesd a katolikus utálatodat. Tudja már a lőtéri kutya is,hogy mit gondolsz róluk,felfogtuk,nem kell állandóan hangoztatni.
13/29 A kérdező kommentje:
A gyülölködöket jelentettem.
Csupa hittani hozzààllàs ami itt megy. Az ateistak es hasonlo vadaskodok mehetnek tovabb.
2020. ápr. 16. 11:14
14/29 anonim válasza:
Na,most buktál le. Mi az,hogy hittani hozzáállás? Üvölt,hogy csak provokálni akarsz. De jelentgess csak,legalább megtalálják a provokáló kérdésedet is.
15/29 A kérdező kommentje:
Ahogy valaszolnak itt az nem kepvisel olyan embereket akik hinnének.
Atvitt ertelemben irtam. Hogy hittani hozzaallas.
Kik jarhatnak templomba jesszus ha ilyenen a hivök.
2020. ápr. 16. 11:18
16/29 A kérdező kommentje:
*ha ilyenek a hivök
2020. ápr. 16. 11:19
17/29 anonim válasza:
És hol a gyűlölködés? A válaszadók összessége nem mondott rólad olyan rosszat,mint amit te egyetlen mondatodban összehordtál. Az nem baj?
18/29 anonim válasza:
És honnan veszed,hogy mind hívő? Kapásból én se vagyok az,de te megint megragadod az alkalmat egy kis általánosításra információ teljes hiányában.
19/29 anonim válasza:
Nekem akiről egyértelműen látszott,hogy keresztény,semmi bajom nem volt,tök normálisan írt. A többieknél nem olyan egyértelmű,hogy hívők-e egyáltalán,így nem értem,miből vontad le a következtetésedet,hogy a hívők ilyenek meg olyanok.
20/29 anonim válasza:
Szerintem válaszd az etikát, és otthon tanítsd a hitre, ahogy akarod. Az iskolákban általában bigottak és agymosás megy vallásoktatás címén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!