Szerintetek is a Covid-19 járvány Isten büntetése?
Nem.
Ez a járvány A Bibliai prófécia teljesedése, ami az utolsó napokra vonatkozik.
Vallásos vagy??
Akkor tudod hogy Isten nem írtja már a népet semmivel. Az uccsó Noé bárkája volt, akkor megfogadta, hogy nem lesz több ilyen és a szivátvány szimbolizálja ezt az alkut és a békét...
Szóval ha vallásos vagy hiszel ebben, hogy nem Isten büntetése. Ha nem vagy vallásos akkor meg minek fárasztod itt a népet?
Mellesleg pap is halt már bele, ő meg Isten szolgája, szóval mi baja volt az Úr igéjének földi hírdetőjével?
"Szerintetek is a Covid-19 járvány Isten büntetése?"
Nem, ez a bűnök egyik következménye, amiért csak az ember a felelős.
Hogy jobban értsd: ha beállsz egy robogó vonat elé, akkor nem Isten büntetése, hogy darabokra tép, miközben átmegy rajtad.
És még csak nem is az utolsó napok próféciájának beteljesedése.
"Akkor tudod hogy Isten nem írtja már a népet semmivel. Az uccsó Noé bárkája volt, akkor megfogadta, hogy nem lesz több ilyen és a szivátvány szimbolizálja ezt az alkut és a békét..."
Noénál azt fogadta meg, hogy nem fogja ismét kinyírni az élővilágot özönvízzel. Olvasd el. A mózesi szövetségben igencsak aprította a népeket a bűneik miatt - jogosan
Olvasd csak!
9,11 Szövetséget kötök ti veletek, hogy soha ezután el nem vész özönvíz miatt minden test; és soha sem lesz többé özönvíz a földnek elvesztésére.
9,12 És monda az Isten: Ez a jele a szövetségnek, melyet én örök időkre szerzek közöttem és ti köztetek, és minden élő állat között, mely ti veletek van:
9,13 Az én ívemet helyeztetem a felhőkbe, s ez lesz jele a szövetségnek közöttem és a föld között.
azért is téves, amit mondasz, mert az Újszövetség tartalmazza, hogy tűz által minden el fog pusztulni ítéletkor, az újjáteremtés előtt.
Legyünk mindig precízek!
"Én ateista vagyok, de most még én is 100%-ban egyetértek az előttem szóló hivőkkel, szerintem sem Isten büntetése a Covid."
Miért, van olyan ateista, aki szerint Isten büntetése lenne?:)))
Nem, ahogy a pestis vagy a kolera járvány sem az volt, pedig abba sokkal többen haltak meg. Az sem Isten büntetése, ha pl. földrengés van. Isten mikor létrehozta a világot, akkor adott neki szabadságot is. A természeti törvények működnek a maguk útján. Ezért megtámadhatja vírus a szervezetünket, meg történhetnek velünk balesetek.
Jézus is mondta, hogy nem voltak bűnösebbek azok, akikre siloéban rádőlt a torony (ez a zsidó gondolkodás, hogy ha valami rossz ér, akkor az azért van, mert valaha elkövettünk egy bűnt és ez rá a válasz). Viszont azt is mondta Jézus, hogy ha nem tartotok bűnbánatot, elvesztek ugyanúgy, mint ők.
Ez a járvány nem büntetés. Hanem lehetőség egy tisztább, jobb életre. Tanulhatunk belőle - már ha szabad akaratunk szerint élünk ezzel a lehetőséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!