Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ezzel nem azt kéri Isten,...

Ezzel nem azt kéri Isten, hogy ne öljenek az emberek állatokat sem? Idézet a Bibliából lent.

Figyelt kérdés

"Minek nekem megannyi véres áldozatotok?" - mondja az Úr. "Jóllaktam már kosokból készült égőáldozataitokkal, és a hizlalt borjak hájával. A BIKÁK ÉS BAKOK VÉRÉBEN NEM LELEM KEDVEMET... Ha kiterjesztitek imára kezeteket, elfordítom szememet. Akármennyit imádkoztok is, nem hallgatok oda, MERT KEZETEK CSUPA VÉR; mosdjatok meg, s tisztuljatok meg. El gonosz tetteitekkel színem elől, NE TEGYETEK TÖBBÉ ROSSZAT!

Ézsaiás 1:11, 1:15-16, Szent Biblia

2020. ápr. 6. 12:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Pontosan azt jelenti, hogy Istennek elege lett abból, hogy azt hiszik az emberek, hogy gyilkolással és szeánszokkal semmivé tehetik a rosszat, vagy elérhetnek bármit Istennél.
2020. ápr. 6. 18:47
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a valódi válaszokat!

RachelWarnernek: nagyon tévedsz, ez nem egy propaganda kérdés.

Az idézetet úgy láttam meg, hogy a lakótársam olvasott valamit a monitorán és megakadt azon a szemem. Utána megkerestem, mert érdekelt maga az idézet is és az is, hogy a gyéká népe hogyan látja a kérdésre a választ a saját nézőpontjából.

Írtad: "nem sorolnám a veszedelmes gyilkosok közé" - ezt hívják egoizmusnak; nem az a kérdés, hogy egy gyarló ember hogyan ítél, hanem az, hogy Isten.

2020. ápr. 7. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!