Jehova Tanúi gyülekezetén belül hogy vannak sorrendben az egyre magasabb megbizatások, "tisztségek"?
Mert a mai táposokon kívül senki nem mondta így. Pl egy 1897-ből származó székely étlapon ez szerepel: vereshagyma. Egy 1907-ből származó kolozsvári menüben ez:vöröshatyma, míg egy 1909-ből származón:vöröshagyma. Ez egy becézgetésből származó elnevezés.
Hazánk leghíresebb vöröshagyma termesztő és nemesìtő városából szarmazom Makóról.
Lila es vörös hagyma is létezik egymas mellett es ezek keresztezései is.....eskuszom nem értem miről irsz
Ezt írod"És az vöröshagyma, sosem volt lila".
Nem értem mért írod ezt...
Bár így akkor annak aki nem erti, nem is tünhet fel kitől idéztem az ominózus mondatot..sonkával lilahagymával....
Na mindegy.
Kasztrációt levélben kell kerned a korzet f.vigyázótól meg hamvazószerda szerda előtt de csak a szaturnusz aszcendesben csinalják!! Erre vigyázz ki ne szaladj az időböl.
Remélem tudtam segíteni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!