Létezhet kollektív befolyás a történelemre kívánságok által?
Figyelt kérdés
Isten felé intézett kívánságokra gondolok. Szerintem nagyon vigyázni kell mit kíván az ember. Pl. fél éve azt kívántam, hogy tűnjön le az összes autó, utálom a benzingőzt és menjenek tönkre az autó gyárak. Azt is kívántam nem régen, hogy senki ne dolgozzon. Most valóra vált, tiszta a levegő, imádom hogy kevesebb az autó is. Most meg karantén van. Esetleg lehet sokan kívángatnak ilyet és kollektíven kérik, erősen hat. Még jó hogy nem azt kértem hogy pusztuljon ki az emberiség. Remélem más kaliber mint én nem kért ilyet.#istenkérés
2020. márc. 25. 15:40
2/2 anonim válasza:
Nincsenek ilyen szupererőid se neked, se nekem, se kollektívan. (Akkor se, ha a Titok című könyv meg egyéb ezoterikus baromságok hívei mást mondanak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!