Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Honnan származik az Őrtorony...

Effre kérdése:

Honnan származik az Őrtorony Társulat -The Watch Tower Bible and Tract Society of Pennsylvania - Jehova Tanúi Vezető testületének a vagyona?

Figyelt kérdés
2020. febr. 8. 02:06
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

"Jehova Tanúinak van egy nagyon nagy érdeme mindegyikkel szemben: általánosságban jobbá teszi az embereket. Ez elég kevés felekezetről mondható el."

Anyaként nemigazán tapasztalom azt a sok "jót" ,akivel a saját gyermeke ezt tenné amióta tanú lett.

Kezdve a nemtörődömséget a saját családja felé , a tanulás és iskola abbahagyását, a hanyathomlok rohanva házasságkötését és a gyors gyermekvállalását ,az egészsége rohamos romlását, és a vének eltanácsolását a saját anyjától mert az anyja csaK hazudik amikor ki akarja nyitni a szemét.... Érdekes előtte egy nagyon jó harmonikus családként működtünk ..

Ezt amit írtál próbáld meg mindazoknak a családoknak , szülőknek a szemébe mondani - ahonnan a vallási fanatizmussal meghülyitve kihúzták az éppencsak nagykorúvá vált gyereket és a szüleikre úgy néznek mint a legutolsó bűnözőkre ..

2020. febr. 24. 21:24
 22/27 anonim ***** válasza:
50%

Az alma nem esik messze a fájától.

A gyereket te nevelted olyanná, amilyenné lett.

Tán oda kellett volna figyelni rá.

2020. márc. 14. 22:07
 23/27 A kérdező kommentje:

"Az alma nem esik messze a fájától.

A gyereket te nevelted olyanná, amilyenné lett.

Tán oda kellett volna figyelni rá."

Elsőre :

Légyszíves jellemeznéd az én gyerekem és az én személyes nevelésem ? Úgy látszik te már ezt is sokkal jobban tudod .

Másodjára

a kérdésem ez volt :

"Honnan származik az Őrtorony Társulat -The Watch Tower Bible and Tract Society of Pennsylvania - Jehova Tanúi Vezető testületének a vagyona?"

Milyen összefüggésben van ez az én nevelésemmel ?

Harmadjára :

Milyen összefüggésben van a feltett kérdésem a "nem esik messze az alma fájától "kijelentéseddel ?

2020. márc. 15. 06:22
 24/27 anonim ***** válasza:
0%
Amint elolvasod a #21 böffeneted, egyből kell, hogy értsd. Lehet, hogy nem fogod, de akkor a hiba nem az én készülékemben van.
2020. márc. 15. 08:58
 25/27 A kérdező kommentje:

24-es

azt kérdeztem tőled :

"Légyszíves jellemeznéd az én gyerekem és az én személyes nevelésem ?"

ezek szerint te igencsak jól ismerhetsz engem úgy ,hogy soha életedben nem láttál - tehát tedd meg és válaszolj a kérdésemre !

2020. márc. 16. 01:21
 26/27 anonim ***** válasza:

Te már jellemezted a saját gyereked, idézem:

"Kezdve a nemtörődömséget a saját családja felé , a tanulás és iskola abbahagyását, a hanyathomlok rohanva házasságkötését és a gyors gyermekvállalását ,az egészsége rohamos romlását, és a vének eltanácsolását a saját anyjától mert az anyja csaK hazudik amikor ki akarja nyitni a szemét...."

2020. márc. 16. 12:24
 27/27 A kérdező kommentje:

Te nyilvánvalóan jobban tudod mint én saját magam milyen ember vagyok ,és hogyan neveltem a gyerekem ?

Meséld már el ha már ilyen mindentudó okosnak tartod magad: milyen anya vagyok is én valójában és honnan veszel ilyesmit anélkül hogy ismernél ?

Többek között megmagyarázhatod azt is ,hogy a mélyen tisztelt vének "nevelése" miképpen lett ilyen "kiválóan jó" kihatással a gyerekemre?

Ez esetben meg kellene fogalmaznod - kedves kommentelő- hogy normális családból kikerülő bárki -hogyan változik meg olyannyira , hogy nem lehet ráismerni sem .

Én és a többi nem is egy család lennénk az elsőszámú felelősek a szekta primitív agymosása okozta személyiségváltozásokért ?

A neveletlen, meggondolatlan beszólogatásokat a tanúknál tanultad te is ?

Vagy otthon tanultad ?

Mindenképp nem egy érett felnőtt véleményére vall a kommented.

2020. márc. 17. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!