Honnan származik az Őrtorony Társulat -The Watch Tower Bible and Tract Society of Pennsylvania - Jehova Tanúi Vezető testületének a vagyona?
"Jehova Tanúinak van egy nagyon nagy érdeme mindegyikkel szemben: általánosságban jobbá teszi az embereket. Ez elég kevés felekezetről mondható el."
Anyaként nemigazán tapasztalom azt a sok "jót" ,akivel a saját gyermeke ezt tenné amióta tanú lett.
Kezdve a nemtörődömséget a saját családja felé , a tanulás és iskola abbahagyását, a hanyathomlok rohanva házasságkötését és a gyors gyermekvállalását ,az egészsége rohamos romlását, és a vének eltanácsolását a saját anyjától mert az anyja csaK hazudik amikor ki akarja nyitni a szemét.... Érdekes előtte egy nagyon jó harmonikus családként működtünk ..
Ezt amit írtál próbáld meg mindazoknak a családoknak , szülőknek a szemébe mondani - ahonnan a vallási fanatizmussal meghülyitve kihúzták az éppencsak nagykorúvá vált gyereket és a szüleikre úgy néznek mint a legutolsó bűnözőkre ..
Az alma nem esik messze a fájától.
A gyereket te nevelted olyanná, amilyenné lett.
Tán oda kellett volna figyelni rá.
"Az alma nem esik messze a fájától.
A gyereket te nevelted olyanná, amilyenné lett.
Tán oda kellett volna figyelni rá."
Elsőre :
Légyszíves jellemeznéd az én gyerekem és az én személyes nevelésem ? Úgy látszik te már ezt is sokkal jobban tudod .
Másodjára
a kérdésem ez volt :
"Honnan származik az Őrtorony Társulat -The Watch Tower Bible and Tract Society of Pennsylvania - Jehova Tanúi Vezető testületének a vagyona?"
Milyen összefüggésben van ez az én nevelésemmel ?
Harmadjára :
Milyen összefüggésben van a feltett kérdésem a "nem esik messze az alma fájától "kijelentéseddel ?
24-es
azt kérdeztem tőled :
"Légyszíves jellemeznéd az én gyerekem és az én személyes nevelésem ?"
ezek szerint te igencsak jól ismerhetsz engem úgy ,hogy soha életedben nem láttál - tehát tedd meg és válaszolj a kérdésemre !
Te már jellemezted a saját gyereked, idézem:
"Kezdve a nemtörődömséget a saját családja felé , a tanulás és iskola abbahagyását, a hanyathomlok rohanva házasságkötését és a gyors gyermekvállalását ,az egészsége rohamos romlását, és a vének eltanácsolását a saját anyjától mert az anyja csaK hazudik amikor ki akarja nyitni a szemét...."
Te nyilvánvalóan jobban tudod mint én saját magam milyen ember vagyok ,és hogyan neveltem a gyerekem ?
Meséld már el ha már ilyen mindentudó okosnak tartod magad: milyen anya vagyok is én valójában és honnan veszel ilyesmit anélkül hogy ismernél ?
Többek között megmagyarázhatod azt is ,hogy a mélyen tisztelt vének "nevelése" miképpen lett ilyen "kiválóan jó" kihatással a gyerekemre?
Ez esetben meg kellene fogalmaznod - kedves kommentelő- hogy normális családból kikerülő bárki -hogyan változik meg olyannyira , hogy nem lehet ráismerni sem .
Én és a többi nem is egy család lennénk az elsőszámú felelősek a szekta primitív agymosása okozta személyiségváltozásokért ?
A neveletlen, meggondolatlan beszólogatásokat a tanúknál tanultad te is ?
Vagy otthon tanultad ?
Mindenképp nem egy érett felnőtt véleményére vall a kommented.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!