Egy multinacionális cég a kereszténységet, a keresztény értékrendet gyalázó filmet tett közzé 2019. adventkor. Mit lehet tenni ellene?
A NetF..x cég felháborítóan botrányos filmet forgalmaz. (Jézust, az apostolokat hamis és megalázó tulajdonságokkal ábrázolja a film.) Tehetünk-e valamit ilyen nagy céggel szemben? Dávid - Góliát harc* ez, vagy inkább Don Quijote** szélmalomharc lenne?
* itt a kicsi győzött
** itt reménytelen (értelmetlen) volt
Netflix azt csinálja amire van igény. A társadalom egy részének perverz Jezusfilmeket kell vetíteni mert erre izgulnak vagy nem tudom. Ez nem kifejezetten keresztények bosszantására lett elkészítve. Amúgy a Netflix csinálta a két pápa filmet is, csak mert tudták, hogy van erre is igény keresztények körében.
Nem lehet semmit tenni ellene, amíg van a társadalomnak ilyen beteg vágya addig lesznek beteg filmek is.
Erről a filmről senki nem hallott volna, ha a valláskárosultak nem kezdenek el ajvékolni.
Ennek örömére ma ezt a filmet fogom megnézni. :) Pedig az Őslények országát akartam, de meggyőztél. Köszi az ingyen filmreklámot.
December óta megy a hiszti eszem megáll.
Generáljátok csak az ingyenreklámot a filmnek mint anno a Hatred játéknál. Az online peticiók meg sosem lesznek mérvadóak
Engem meg a keresztény propaganda filmek (God's not dead és társai) zavarnak még sem verem magam hanem csak elkerülöm őket amennyire lehet.
Mit lehet tenni ellene?
Hát TE nem nézed meg.
Aki akarja meg hagy nézhesse már meg, jó?
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!