Ellenkező neművel való ismerkedéskor, az ő előéletében milyen fizikai közelségbe kerülést tudnál tolerálni, amit nem veled élt meg először?
Nemedet is írd oda, légy szíves!
Aki házas, annak úgy kérdezem, hogy mi az, amit tudtál tolerálni akkor, mikor ismerkedtél? Most milyen tanácsot adnál másoknak?
Nem keresztények is válaszolhatnak, lehetőleg jelezzétek, hogy nem vagytok azok.
Sajnállak titeket, hogy így kiakaszt ez.
Csak jönnek majd keresztények is.
Katolikus, 50+
Egyikünk sem firtatta a másik előéletét, mikor huszonpár évesen összeismerkedtünk.
#14: Jó, neked nem számít.
Az egy egész más kérdés, amit te tettél fel.
15: Nekem pl. az számít, hogy tudjam, hogy a párom nem fogja kibeszélni a szexuális életünket másokkal. Se a kapcsolatunk alatt, se utána.
Van, ami nekem is számít. Nyilván egy perverzzel nem szeretnék együtt lenni. Vagy olyannal, akinek már több száz partnere volt :D De normális keretek között, nem zavar, ha volt már neki más, akár több is. Nem ez alapján fogom megítélni. Már csak azért sem, mert lehet, hogy megbánta azóta. De nyilván visszacsinálni nem lehet.
Bár neki én voltam az első,de mégis minek akadnék ki azon,ha esetleg előttem lefeküdt volna valakivel? Nem akkor kezdett el létezni,mikor engem megismert.
Nem vagyok hívő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!