Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ellenkező neművel való ismerke...

Ellenkező neművel való ismerkedéskor, az ő előéletében milyen fizikai közelségbe kerülést tudnál tolerálni, amit nem veled élt meg először?

Figyelt kérdés

Nemedet is írd oda, légy szíves!

Aki házas, annak úgy kérdezem, hogy mi az, amit tudtál tolerálni akkor, mikor ismerkedtél? Most milyen tanácsot adnál másoknak?

Nem keresztények is válaszolhatnak, lehetőleg jelezzétek, hogy nem vagytok azok.

2020. febr. 4. 10:48
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Sajnállak titeket, hogy így kiakaszt ez.

Csak jönnek majd keresztények is.

2020. febr. 4. 12:54
 12/21 A kérdező kommentje:
#10: Köszönöm. Csak alakul.
2020. febr. 4. 12:57
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Katolikus, 50+

Egyikünk sem firtatta a másik előéletét, mikor huszonpár évesen összeismerkedtünk.

2020. febr. 4. 12:58
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
11: szerinted keresztényi kibeszélni a szexuális életed? Keresztényi kibeszélni a volt párodat, szerelmedet egy számára idegen embernek? Szerintem nem.
2020. febr. 4. 13:18
 15/21 A kérdező kommentje:

#14: Jó, neked nem számít.

Az egy egész más kérdés, amit te tettél fel.

2020. febr. 4. 13:44
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

15: Nekem pl. az számít, hogy tudjam, hogy a párom nem fogja kibeszélni a szexuális életünket másokkal. Se a kapcsolatunk alatt, se utána.

Van, ami nekem is számít. Nyilván egy perverzzel nem szeretnék együtt lenni. Vagy olyannal, akinek már több száz partnere volt :D De normális keretek között, nem zavar, ha volt már neki más, akár több is. Nem ez alapján fogom megítélni. Már csak azért sem, mert lehet, hogy megbánta azóta. De nyilván visszacsinálni nem lehet.

2020. febr. 4. 13:46
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
Csak a személyiség számít. Néha olvashatnád a bibliát.
2020. febr. 4. 14:21
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Bár neki én voltam az első,de mégis minek akadnék ki azon,ha esetleg előttem lefeküdt volna valakivel? Nem akkor kezdett el létezni,mikor engem megismert.

Nem vagyok hívő

2020. febr. 4. 15:09
 19/21 anonim ***** válasza:
54%
Ateista vagyok. Amit tolerálni tudok, az lábbal kapcsolatos dolgok, pl.: talpmasszázs kérése, lábmunka adása. (37F)
2020. febr. 4. 17:12
 20/21 imakommandós ***** válasza:
71%
Ha mondjuk elárulna ilyeneket egyáltalán, akkor ha prosti lett volna akkor visszakoznék. Vagy azt mondaná, hogy több mint 10 kapcsolata volt hát? De mondok valamit. Általában a szellemi szépséget kutatom és az nem vezet félre. Nincs olyan személyisége az embernek, hogy 30 emberrel lefeküdt de az ne hagyna nyomot rajta. Kérdezni se kell.. Az meg, hogy el-el bukdácsol valaki egyszer-kétszer, hát Józseffel nem történt meg de nem mindenki József, neki is volt 11 testvére. Ismerőseim között akik 20-as éveikbe lépnek még ez is kizáró ok. Hiszen ők szüzként csak szűz lányt választanának, ezen fölül semmit se tolerálnának.
2020. febr. 5. 10:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!