Hívőkhöz: írj egy szabadidős tevékenységet, amit rendszeresen végzel, és: Mi a jó benne számodra?
A tevékenységet minél jobban írd körbe, pl. az olvasás elég általános, de az, hogy milyen témában vagy miről szól, vagy mi a könyvek címe, többet mond.
Köszönöm.
Igazság szerint olyan elfoglalt vagyok, hogy semmiben sem tudok igazából belemerülni. A munka veszi el a legtöbb energiámat, délután heti 3x angolra járok, maradék szabadidőmben meg barátnőmmel vagyok, saját hobbikra meg nincs időm/kedvem. Manapság vasárnap is örülök ha eljutok templomba, régebben hétköznap is jártam gyülekezeti programokra, de van vagy 4 könyvem ami arra vár, hogy elkezdjem, de nemrég vettem egy tök drága játékot PC-re amit még ki sem nagyon próbáltam 😅
Nyáron túrázni szoktam/ fogok ez több napos program lehetőleg másik országokban, főleg kempingekben (imádok satrazni) bejárni új helyeket felfedezni a világot, ez sajnos eddig nagyon kimaradt az életemből. Szóval mostanában munkáról és sporolasról és felkészülésről szól a szabadidős tevékenységem.
Szeretem a hobbijaimba a szerotonint. xd
Szeretek aludni, szeretek néha főzni, sportolok (néha lógósan néha jó gyorsan), motorozok (néha jó gyorsan néha nyugdijasan túrázgatok), és persze a zene ad pluszba mindenhez zenergiát xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!