Isten megengedi, hogy szeressem az egyik angyalát?

szeretet az a tutu-tutu -rol szol
szellemileg akarod megizelni, megizlelni

Szia
A kérdésedből nem az derül ki hogy szerelemről van szó???? csak a kommentedben utaltál rá! Az is abból derül ki, hogy te konkrétan egy angyalról írsz, akinek nem árulod el a nevét.
Minden esetre Krisztusról(ő is olyan létformában van mint Isten és az angyalok) azt írja a Biblia: "Tiszteljétek(csókoljátok) a fiút, különben kihívjátok Isten haragját, és ki lesztek irtva, mert gyorsan fellángol haragja. Boldogok mindazok, akik nála keresnek menedéket." Zsoltárok 2:12
Miért kell tisztelni(csókolni)? Ez miatt:
Filippi 2:9–11
"Isten éppen ezért magasabb állásba emelte, és kedvesen megadta neki a nevet, amely minden más név felett áll, hogy Jézus nevében minden térd meghajoljon, az égben levőké, a földön levőké és a föld alatt levőké, és minden nyelv nyíltan megvallja, hogy Jézus Krisztus Úr az Atyának, Istennek a dicsőségére."
Nem értem Zitus..
Rafaelnek hívják.
Nem akarok álszentnek tűnni és dicsekedni sem vele. Ezért sem írtam le. Bemocskolni az Ő szentséges nevét az én hóbortommal.. Még azt hinnétek hogy nekem nem elég egy rendes ember és mindjárt a tökéletes kell...
:(
Igen, szeretem őt. Szavakkal, tettekkel. Próbálok úgy élni, hogy kevésbé fájjon neki..
Az is elég szégyen hogy itt bizonygatom. Elnézést kérek mélységesen.
:(
Csak mint ember képtelen vagyok az egész helyzetet racionálisan felfogni. Ezért gondoltam, hogy más talán jobban rá lát.
És továbbá az Atya és a Fiú nem hasonlítható össze az angyalokkal és nem említhetjük egy lapon őket. Egyrészt az angyalok teremtmények. Az Úr szolgái..
De nem akarok vitázni.
És Isten szeret minket akkor is ha vannak olyanok akik gyűlölik őt.
Soha nem irtaná ki őket, még a Sátánt sem fogja elpusztítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!