Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ti, hogy bírtatok várni a...

Ti, hogy bírtatok várni a szexel esküvőig?

Figyelt kérdés

Keresztény vagyok. Van egy barátnőm, ami most már keresztény mint én.

Úgy döntöttünk mind a ketten, hogy várunk a szexxel esküvőig.

Még nem kértem meg a kezét, de már készülök.

De mire meglesz az esküvő az még legalább 1-1,5 év.

Én azt hittem, hogy tudok várni, de a hormonjaim mostanában hirtelen az egekbe szöktek.

Részben persze azért is házasodunk össze, hogy végre szexxelhessünk.

De most úgy érzem nem tudok várni.

Hülyeséget meg nem akarok tenni.

Ti, hogy bírtátok kivárni az esküvőt? Kezdem úgy érezni, hogy lassan becsavarodok.

Nagyon rossz ez így nekem. Segítsetek kérlek!

2020. jan. 15. 00:27
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
35%

Mióta jártok együtt? Annak van értelme, hogy a megismerkedéstől egy-két évig várjatok a szexuális kapcsolattal. Azért, mert onnantól, hogy megvolt a szex, sokkal erősebben kötődtök egymáshoz, és amikor a szerelem okozta lila köd meg rózsaszín szemüveg elmúlik (fél-egy-két év után), és már esetleg képesek vagytok látni, hogy mégse lesz ez jó hosszú távú kapcsolatnak, nem fogtok tudni szétválni - mert a szex okozta hormonális kapcsolat összeláncol.

Ajánlom ezt a (jó régi) előadást a témában:

https://www.youtube.com/watch?v=Xo9oBm_eTf4

https://www.youtube.com/watch?v=VB9De0Rx2NQ

https://www.youtube.com/watch?v=Naez0VD3w_E

Röviden: ahhoz, hogy ki tudd várni, látnod kell az értelmét. Ha van olyan szilárd a hited, akkor az is elég lehet, hogy "ez az egyház törvénye, pont". De ha nincs, akkor simán csak arra nem tudsz támaszkodni.

2020. jan. 15. 09:37
 12/37 anonim ***** válasza:
42%
Ha a szex a motivló ok, akkor az már régen rossz. Az ember társas lény, és nem a szexért teremtette a két embert egymásnak, az egy plusz ajándék nekik.
2020. jan. 15. 09:52
 13/37 anonim ***** válasza:
34%

köszöntjük 22%! jehova ma is ránk mosolygott.

kérdező: én sehogy, bár én sose akartam várni. ahogy az egyik előző válaszoló írta: képmutatás, felesleges az egész. a szex a párkapcsolat fontos része, akár van papír a kapcsolatról, akár nincs. és még azelőtt érdemes tisztázni, hogy az ágyban is passzoltok-e, amíg egyszerűen fel lehet bontani a kapcsolatot. válni nem poén, főleg ha egy kis kufirccal elkerülhető. a cipőt is felpróbálod vásárlás előtt.

2020. jan. 15. 10:15
 14/37 anonim ***** válasza:
30%

"a cipőt is felpróbálod vásárlás előtt."

Az igen, gratulálok.

Hát Én nem vagyok cipő, engem ne próbálgassanak. S ez senkinek nem megalázó? Emberekről úgy beszélni mint egy darab tárgyról

A Saul fiában hallottam, hogy a halottakra ezt mondta a Tiszt a krematóriumban, a többieknek:

"Mindenki egy darabot vigyen ki innen"

2020. jan. 15. 10:35
 15/37 anonim ***** válasza:
39%

22%, neked tökmindegy hogy milyen férfival állsz össze?

Nem tárgyakról beszélünk, csak te nem érted a lenyeget...

Ja, és a dolog oda vissza működik. A nő is "felprobalja" a férfit. Ebbe semmi megalazo nincs.

2020. jan. 15. 10:48
 16/37 anonim ***** válasza:
33%

Jó pelda vagy sem, nem tudom, de elmondom a tortenetem.

No vagyok.

Vartam hazassagig. Sex teren csalodtam. Huztuk-nyuztuk, meg mindig huzzuk.

Flort, 1-1kissebb megcsalas ami mondhatom "veletlenul" jott ossze, az volt, pedig nem felrejaros meggondolatlab vagyok.

Kb.10eve hazasok vagyunk, gyereket csak most szeretnenk.

Megszoktuk egymast, igazibol szeretjuk egymast , csak a sex lehetne jobb is.

Az elejen biztos voltam abban hogy jol csinaljuk azt h nem probaljuk ki a sexet.

Ez pl. a tesomeknal osszejott, naluk bevallt, es minden jo nalluk .

En pl.emlekszem a naszutra, az sem volt pont olyan mint ahogy kellett volna nem ereztem magam beteljesedve.

Majd tobbszor is elmentunk kirandulni egyutt,mindig vitatkozva jottunk vissza.

Ez nagyon nagyon komplex, utolag azt kell mondanom nemnagyon ertem ezt a reszet a biblianak.

Kb.10evet kinlodtunk egymassal, a ferjem boldog velem, elegedett es kiteljesedett, en nem teljesen.Mindig menekulok az eletemtol az internetbe, alkoolba, van hogy flortolok -ezeket felakarom hagyni de visszaesek talan mert nem vagyok boldog?

Vki miatt majdnem elvalltam, de a csaladom ellenzi a valast , de vegul kiderult a ficko aki miatt valtam volna nemigazan vett komolyan.

Ebben az evben azon vagyok h szerelmesek legyunk.

Kb.ez a tortenetem.

Tudom nem vagyok tokeletes.

2020. jan. 15. 13:19
 17/37 anonim ***** válasza:
24%

folytatás:

Hogy õszinte legyek csak próbálok boldog lenni.Persze vannak boldog pillanatok, de szeretnek mindig boldog lenni.

Sokszor voltam szomoru es sokszor sirtam a hazassagunk miatt is.Egyszerűen szégyen , es tudom nem ilyennek kellene lenni.

Õszintén ez az eggyetlen resze a biblianak amit eggyelore nem ertek.

Persze fordulhat minden jora is.

Kb.ennyi.

2020. jan. 15. 13:28
 18/37 anonim ***** válasza:
0%

"ez az eggyetlen resze a biblianak amit eggyelore nem ertek."

Vedd figyelembe, hogy régen az asszonynak egyáltalán nem kellett boldognak lennie.

Gyerekeket kellett szülnie és ellátnia a családot, ez volt a feladata.

Ezt megcsinálod te is, nem?

A Biblia szerint élsz.

Hát akkor mit akarsz még?

Majd a túlvilágon kaphatsz kárpótlást.

De csak akkor, ha most nem panaszkodsz, hanem végzed a dolgodat, ahogy dolgos feleséghez és családanyához illik!

2020. jan. 15. 13:48
 19/37 anonim ***** válasza:
67%

"S ez senkinek nem megalázó?"

nem. a házasság nem zsákbamacska, legalábbis nem szabadna annak lennie. a lehető legtöbb téren klappolnia kell a kapcsolatnak mielőtt elkötelezem magam. és ebbe a szex is beletartozik.

2020. jan. 15. 14:42
 20/37 anonim ***** válasza:
10%
Nincs gyerekem, és a kérdezõnek válaszoltam nem neked hogy kárörvendj.
2020. jan. 15. 14:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!