Jézusnak voltak negatív megnyilvánulásai, vagy ő egy abszolút pozitív szereplő?
Vidiripi
"Az lenne a hivatalos orvosi jelentés, hogy szaga van? Sok betegség okozhat szagot, sőt direkt is csinálhatta. Jézus jó barátjaként bármilyen buliba belement."
Mutass egyetlen egy hivatalos orvosi jelentést abból a korból!
A halál az nem pszichés eredetű!
"Kérdésed az volt, hogy ez a tanítás milyen hatással volt az inkvizícióra."
Igen az volt! De egy konkrét tanítással kapcsolatban volt ez a kérdés nem pedig általánosságban és erre nem válaszoltál még mindig!
"Jézus nem írta le tanításait, amit a sok évvel később emlékezetből leírt, másodkézből ismert tanítás művelt az utókorral, az már jól dokumentált. Istenként ismerte ezeket a következményeket."
Azt írtad hogy gyarló emberek írták le! A gyarló emberek tényleg azt írták volna teljesen maguktól hogy...?
- Idézem: Máté 5:44 Én pedig azt mondom nektek: Szeressétek ellenségeiteket, áldjátok azokat, akik titeket átkoznak, jót tegyetek azokkal, akik titeket gyűlölnek, és imádkozzatok azokért, akik üldöznek titeket,
A gyarló emberek írták le az összes jelenleg ismert tanítását. Nem tudom melyik konkrét tanításra gondolsz. Szerintem egyiket sem elsőkézből kaptad.
Engem nem kell győzködni Jézus állitólagos csodáival kapcsolatban. Pontosan az ő egyháza kíván jelenleg is kiemelt szakértői véleményeket, minden csoda kivizsgálására. Bár így is volt pár malőr.
Jézus Istenségéhez képest pitiáner hókusz-pókuszokkal gyűjtötte követőit. Jelenleg is vannak szekták, ahol rögtön gyógyítanak vakokat, bénákat...persze mind beépített ember.
Vidiripi
"A gyarló emberek írták le az összes jelenleg ismert tanítását. Nem tudom melyik konkrét tanításra gondolsz. Szerintem egyiket sem elsőkézből kaptad."
Nos ha nem vetted észre a kommentemben hogy melyikről van szó akkor inkább hadjuk is. Nem megy ez neked már látom!
"Jézus Istenségéhez képest pitiáner hókusz-pókuszokkal gyűjtötte követőit. Jelenleg is vannak szekták, ahol rögtön gyógyítanak vakokat, bénákat...persze mind beépített ember."
Ó igen ilyen felvételeket én is láttam és csak fogtam a fejemet!
De igazából az a legdöbbenetesebb az egészben hogy nem ismerik fel a "közönség" soraiban ülők hogy valójában miről is van szó!
33#
Valójában te nem ismerted fel még mindig, hogy a tanítás amire utalsz, nem Jézusé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!