Ajánlanátok egy buddhista tanítót, akinek lehet e-mailt írni?
Megtudhatjuk, mi az összezavarodás tárgya illetve mik a kérdések?
Még az is lehet, hogy itt kapnál választ rájuk.
Én úgy tudom a Google-nál nagyobb tudású nem létezik.
Ha Buddha mégis ilyen lenne, akkor a buddha.com kereső a te embered.
,,Egyébként elsö kommentelő, ha bármi fogalmad lenne a témáról, tudhatnád hogy jó helyre írtam, ..."
Az egy dolog, hogy a Buddhizmus már többször összeegyeztethetőnek bizonyult a nyugati tudományokkal, de maga a tudományos módszer nem tud mit kezdeni a Buddhizmus metafizikai, idealista, spirituális vonatkozásaival és lássuk be azért ezekből van több...
Mivel nem tudom mi a konkrét kérdésed, jogosan feltételeztem, hogy az ezotéria vagy vallás kategóriákban nagyobb eséllyel fogsz választ kapni a kérdéseidre. Ezért próbáltam felhívni a figyelmed a potenciálisan helytelen kategóriaválasztásra. Nem beszólásnak szántam, hanem útbaigazításnak.
A címszavak között ráadásul beírtad a spiritualitást is. Kíváncsi lennék milyen megközelítésben lehet ezt a fogalmat összeegyeztetni az alapvetően materialista alapokon nyugvó tudományos eredményekkel...
buddha@nirvana.hu
de lehet, hogy a helyes cím:
buddha@hell.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!